PedraTourPedraTour

Already a member?

PedraTourPedraTour

Don't have an account?

Rússia imperial

DIA 6: BARCELONA / SANT PETERSBURG (MP) Trasllat des de les poblacions d’origen a l’aeroport de Barcelona. Sortida cap a Rússia. Arribada a Sant Petersburg. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 7: SANT PETERSBURG / VISITA PANORÀMICA (MP) Esmorzar. Visita panoràmica a Sant Petersburg, declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la Unesco. Visita a la Fortalesa de Sant Pere i Sant Pau; des dels seus mur, diàriament, una canonada marca les 12 del migdia. Dinar. A la tarda seguirem gaudint de les places, estàtues i les àmplies avingudes travessades per rius i canals. Passeig per Nevski Prospekt, l’avinguda principal de Sant Petersburg, plena de botigues i edificis barrocs. Visita a la Catedral de la Mare de Déu de Kazan. Tarda lliure. Allotjament.

DIA 8: SANT PETERSBURG / MUSEU DE L’ERMITAGE (PC) Esmorzar. Matí lliure. Dinar. Visita al Museu de l’Ermitage, situat al Palau d’Hivern, antiga residència dels tsars. És el museu més gran de Rússia, així com un dels més importants del món. Sopar i allotjament.

DIA 9: SANT PETERSBURG / PAVLOVSK / PARC PUIXKIN / MOSCOU (PC) Esmorzar. Visita a la Catedral de Sant Nicolau del Mar. Excursió a Pavlovsk i visita al Palau i al Parc, regal de Catalina la Gran al seu fill Pau. Apreciarem el refinament dels seus salons, l’harmonia de colors, l’elegància de les seves xemeneies en marbre de Carrara i la gran col·lecció de porcellanes i pintures, així com d’objectes de marfil. El gran parc, de 600 hectàrees, és una obra mestra de l’arquitectura paisatgística europea. Posteriorment, arribarem al Palau de Puixkin, on podrem admirar els seus exteriors de bellíssima arquitectura, estils Rococó i Neoclàssic, els jardins d’estil francès i el parc paisatgístic d’estil anglès. Tornada a Sant Petersburg. Dinar. A l’hora prevista, trasllat a l’estació de ferrocarril i sortida en tren d’alta velocitat cap a Moscou. Trasllat a l’hotel. Sopar (*) i allotjament.

DIA 10: MOSCOU / PANORÀMICA / MONESTIR NOVODÉVITXI / METRO DE MOSCOU (PC) Esmorzar. Visita panoràmica a Moscou, durant la qual podrem contemplar els edificis més emblemàtics de la ciutat. Visita al Monestir de Novodévitxi, situat a la riba d’un petit llac que va inspirar Txaikovski l’obra “El llac dels cignes”. Dinar. Recorregut a peu pel centre històric. Començarem a la Plaça del Manège. Pararem davant de la façana de la “Duma”, el parlament rus. Admirarem el famós Teatre Bolxoi i l’imponent edifici de la “Lubianka”, seu de l’antic KGB. Arribarem a la Plaça Roja, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, anomenada així pel color dels totxos dels edificis que l’envolten: el Museu d’Història, les muralles del Kremlin i la Catedral de Sant Basili. Finalitzarem el passeig vorejant les muralles i els Jardins d’Alexandre, els més antics de Moscou. Visita al Metro de Moscou. Encara avui és el principal mitjà de transport de la ciutat i un dels més importants del món. Sopar i allotjament.

DIA 11: MOSCOU / KREMLIN / GALERIA TRETIAKOV (PC) Esmorzar. Visita al Kremlin amb les seves Catedrals. La paraula “Kreml” significa fortalesa en rus. El de Moscou, bressol de la ciutat, és el més important del país, i ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Visitarem l’interior del recinte per admirar la “Campana del Tsar”, la més gran del món, i el “Canó del Tsar”. Acabarem visitant la coneguda “Plaça de les Catedrals”, emmarcada per les de l’Arcàngel Miquel, la Dormició i l’Anunciació. Dinar. Visita a la Galeria Tretiakov. Aquesta incomparable pinacoteca porta el nom del seu fundador, l’empresari i mecenes Pavel Tretiakov. Sopar i allotjament.

DIA 12: MOSCOU (MP) Esmorzar. Dia lliure. Sopar i allotjament.

DIA 13: MOSCOU / BARCELONA Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per sortir en direcció a Barcelona. Arribada a Barcelona i tornada a les poblacions d’origen.

 

EL PREU INCLOU: Trasllat a l’aeroport. Bitllets d’avió, taxes aeroportuàries i suplement aeri. 7 nits en hotels de 4*. 11 àpats (5 dinars i 6 sopars). Tren d’alta velocitat de Sant Petersburg a Moscou. Trasllats. Servei de guia oficial local en espanyol durant les visites. Visites panoràmiques a Sant Petersburg i Moscou amb guies locals de parla hispana. Visites i entrades a: Fortalesa de Sant Pere i Sant Pau, Museu de l’Ermitage, Monestir de Novodévitxi, Metro de Moscou, Kremlin i Catedrals, Galeria Tretiakov. Visites a: Catedral de la Mare de Déu de Kazan, Catedral de Sant Nicolau del Mar, Palau i Parc de Pavlovsk, Jardins i exteriors del Palau de Puixkin. Àudio individual a les visites. Assegurança de viatge.

EL PREU NO INCLOU: Visat. Entrades a museus o monuments, excepte als indicats. Begudes en els àpats, propines o qualsevol altre servei no especificat en l’apartat “El preu inclou”. NOTES IMPORTANTS: L’ordre de visites podrà ser canviat en destí, mantenint íntegre el programa. (*) En funció de l’horari definitiu del tren, un dels àpats del dia (dinar o sopar) podrà donar-se en forma de pícnic. Preus calculats en base a les tarifes i les seves condicions actualment en vigor. Viatge subjecte a condicions especials de contractació i anul·lació.

+34 629 18 82 36