PedraTourPedraTour

Already a member?

PedraTourPedraTour

Don't have an account?

Cavalls del Vent

Distància: 84,2 km.; desnivell acumulat: 4.775 m.

Cavalls del Vent constitueix una de les travesses indispensables per als amants de la muntanya. Aquesta ruta de 84,2 km. està ubicada al Parc Natural del Cadí-Moixeró i és circular, essent l’inici i el final al mateix refugi. Això dóna peu a que es pugui realitzar en ambdós sentits.

mapa-cavalls-del-vent

 

Voleu venir a fer la Cavalls del Vent amb nosaltres? Si voleu podeu apuntar-vos a una de les nostres sortides guiades. Aquest 2019, les dates disponibles són del 30 de juny al 5 de juliol  i del 18 al 23 d’agost.

DIA 1 Refugi Lluís Estasen

Arribada per compte propi al Refugi Lluís Estasen. Trobada amb el guia i els companys i briefing de la ruta.

DIA 2 Refugi Lluís Estasen / Refugi Sant Jordi (6 hores)

Esmorzar. Inici de la primera etapa de la travessa que ens portarà fins al refugi de Sant Jordi tot passant per la fageda de Gresolet,  Sant Martí del Puig, Cal Cerdanyola i Empedrats. Arribada al refugi, sopar i allotjament.

DIA 3 Sant Jordi / Niu de l’Àliga (7’30 h.)

Després d’esmorzar, sortirem del refugi en direcció a Ca l’Escriu, entre faigs i pins fins a arribar a Gréixer.  D’aquí a res començarem l’ascens fins a la casa de Millarés per arribar més tard al refugi de Rebost. Després de segellar i agafar forces, continuarem el nostre camí en pujada cap a Niu de l’Àliga. Sopar i allotjament.

DIA 4 Niu de l’Àliga / Cortals de l’Ingla (6’30 h.)

Esmorzar. Avui podrem gaudir d’unes vistes espectaculars. Sortida en direcció a Penyes Altes (2279 m.), i baixada al Moixeró. Ens espera una bona baixada entre avets i pins negres fins a arribar al Serrat de les Esposes. Agafarem forces per continuar suaument fins al refugi de Cortals de l’Ingla.  Sopar i allotjament.

DIA 5 Cortals de l’Ingla / Prat d’Aguiló (4’30 h.)

Esmorzar. Sortirem d’hora per fer aquesta etapa que ens portarà per racons meravellosos i que ens mostrarà en últim terme un paisatge espectacular. Passarem pel Prat de les Estelles,  Vimboca i el Pas dels Bous (2253 m.) fins a fer l’últim tram i arribar al refugi de Prat d’Aguiló. Sopar i Allotjament.

DIA 6 Prat d’Aguiló / Lluís Estasen (3 h.)

Després d’esmorzar, sortirem tot seguint la Ruta dels Segadors fins a arribar al Pas dels Gosolans (2430 m.). En res ja veurem l’imponent muntanya del Pedraforca. Arribada al refugi Lluís Estasen. Fi de ruta.

*Tots els dies es dinarà de pícnic en ruta.

 

El preu inclou:

  • 5 nits en Mitja Pensió més Pícnic.
  • Guia de muntanya titulat.
  • Forfet de travessa.
  • Assegurança de viatge.

 

No s’inclou:

  • Tot allò no descrit anteriorment.
  • Assegurança d’anul·lació.

 

+34 629 18 82 36