PedraTourPedraTour

Already a member?

PedraTourPedraTour

Don't have an account?

Granada i Màlaga

Dia 16: Barcelona / Antequera / Granada

Sortida de les nostres poblacions fins a Barcelona per agafar l’AVE. Dinar a Antequera. A l’arribada ens traslladarem a Granada. Arribada a l’hotel, distribució de les habitacions , sopar i allotjament.

Dia 17: Granada (Albaicín / Ruta dels Reis Catòlics)

Esmorzar a l’hotel. Sortida per a visitar el barri de l’Albaicín, el Carmen de Marx de Moreau, el mirador de San Nicolás i el barri del Sacromonte. Dinar en restaurant local. A la tarda realitzarem la ruta dels Reis Catòlics. Visita de l’església de les Angústies, l’Alhóndiga (llotja de gra) i els carrerons de l’Alcaicería. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 18: Granada (Alhambra) / Fuente Vaqueros / Valderrubio

Esmorzar a l’hotel. Sortida per a visitar la muntanya Sabika, amb entrada a l’Alhambra, jardins del Generalife i el Palau de Carles V. Dinar en restaurant local. A la tarda sortida cap a Fuentevaqueros, on visitarem la casa natal de Federico García Lorca. Trasllat a Valderrubio, on va viure essent un nen. Trasllat fins a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 19: Granada / Costa del Sol

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a la Costa del Sol. Dinar en ruta. Arribada a l’hotel i distribució de les habitacions. Sopar i allotjament.

Dia 20: Màlaga / Costa del Sol

Esmorzar a l’hotel. Sortida de dia sencer per a la visita de Ronda i Marbella. Dinar en estaurant local. Tornada cap a l’hotel. Temps lliure. Sopar i allotjament.

Dia 21: Màlaga / Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Sortida per a continuar visitant Màlaga. Dinar en restaurant local i trasllat a l’estació de trens. Tornada cap a Barcelona. Trasllat fins a les nostres poblacions.

El preu inclou:

  • Guia acompanyant durant tot el circuit
  • Hotels de 4* a Granada i Costa del Sol
  • Pensió Completa amb aigua i vi
  • Excursions segons el programa
  • Assegurança de viatge
  • Còmode autocar durant tot el circuit
  • Bitllets AVE Barcelona – Antequera i Màlaga – Barcelona