PedraTourPedraTour

Already a member?

PedraTourPedraTour

Don't have an account?

Índia: triangle del nord

,
Thursday, April, 5, 2018
9 dies
6
1865.00
1865.00

Viatge a la Índia

en hab. doble 1865
5-13 Abril

1865.00
per adult

Esgotat

Exceed Persons

,
Thursday, April, 5, 2018
9 dies
1
2155.00
2155.00

Viatge a Índia

per hab. individual 2155
5-13 Abril

2155.00
per adult

Esgotat

Exceed Persons

DIA 5: BARCELONA / NOVA DELHI Trasllat des de les poblacions d’origen a l’aeroport de Barcelona. Tràmit de facturació i sortida Nova Delhi. Nit a bord, càtering inclòs.

DIA 6: NOVA DELHI Arribada a Nova Delhi, tràmits de duana, recollida d’equipatges i trasllat a l’hotel The Suryaa, on farem el check in. Temps de descans i dinar. A la tarda començarem la visita de Nova Delhi. Inclou la Porta de la Índia; Qutub Minar; Rashtrapati Bhawan, antiga residència del Virrei i avui Palau Presidencial; zona de las Ambaixades i els seus principals carrers i avingudes. El recorregut acabarà amb la visita del Temple Sij on es podrà assistir a la cerimònia religiosa. Sopar bufet a l’hotel.

DIA 7: NOVA DELHI Esmorzar bufet a l’hotel. Al matí, visita de la Vella Delhi. Inclou la visita de Jama Masjid, amb el seu immens pati i cúpules de marbre, recorregut per la zona del Fort Vermell i Chandni Chowk, format per un laberint de carrerons. També es visitarà el Raj Ghat (Memorial de Mahatma Gandhi). Dinar en restaurante local, al finalitzar la visita resta de la tarda lliure. Sopar bufet a l’hotel.

DIA 8: NOVA DELHI / MATHURA / AGRA Esmorzar bufet a l’hotel. A la tarda, sortida de Delhi cap a Agra via Mathura, on es visitarà el Temple Krishna i el nucli antic de la ciutat. Arribada a Agra i trasllat a l’hotel Radisson Blu. Dinar i a la tarda visita del Fort Vermell, construït per l’Emperador Akbar. Sopar bufet a l’hotel.

DIA 9: AGRA Esmorzar bufet a l’hotel. Al matí, es visitarà el Taj Mahal, una de les 7 meravelles del món. La seva construcció va començar l’any 1631 i, durant 22 anys, 22.000 persones van treballar per aixecar un dels monuments més bells del món, dedicat per l’Emperador Shah Jahan a la seva esposa Muntaz Mahal. Tornada a l’hotel per dinar; a la tarda es visitarà l’Ashram de la Mare Teresa de Calcuta. Sopar bufet a l’hotel.

DIA 10: AGRA / FATEHPUR SIKRI / JAIPUR Esmorzar bufet a l’hotel. Sortida cap a Jaipur, realitzant una parada per visitar la bonica ciutat mogol de Fatehpur Sikri. La fundació d’aquesta ciutat “fantasma” fou dedicada per l’Emperador Akbar al Sant Salim Chisti, que el va beneir i vaticinà el naixement del seu fill. En agraïment, Akbar va construir la ciutat l’any 1569. Després d’un breu espai de temps, la ciutat fou abandonada per falta d’aigua. Acabada la visita, es continuarà fins a Jaipur. Arribada i trasllat a l’hotel Holiday Inn City. A la tarda, visita panoràmica de la ciutat de Jaipur, on a més d’un recorregut per la ciutat rosada i els seus basars, es podrà contemplar l’Albert Hall (palau construït pel maharajà de Jaipur per commemorar la visita del rei Jordi d’Anglaterra ). Dinar i sopar a l’hotel.

DIA 11: JAIPUR / AMBER – GAI TOR / JAIPUR Pensió completa a l’hotel i sortida per realitzar l’excursió a Fort Amber, antiga capital dels Maharajàs de Jaipur, que està situada a uns 12 km de Jaipur. A la tarda, visita del Palau Reial, el seu Museu, l’Observatori, etc. Després de la visita, temps lliure per realitzar compres en aquesta ciutat-basar.

DIA 12: JAIPUR / SAMODE / NOVA DELHI Esmorzar a l’hotel. Al matí, Jaipur / Samode per carretera, passeig pel poble, visita del Palau de Samode i dinar. Continuació del viatge a Nova Delhi. Arribada i trasllat a l’hotel Country Inn. Sopar bufet a l’hotel.

DIA 13: NOVA DELHI / BARCELONA Esmorzar a l’hotel i trasllat a l’aeroport de Nova Delhi. Sortida amb destinació a Barcelona. Arribada a l’aeroport i tornada a les poblacions d’origen.

 

EL PREU INCLOU: Trasllat a l’aeroport, bitllets d’avió, 7 nits en hotels de 5*, pensió completa amb aigua depurada als àpats, trasllats, visites / excursions segons programa en vehicle amb aire condicionat, entrades als monuments, guia acompanyant de parla hispana durant tot el viatge, impostos locals i el service tax aplicats en aquests moments, assegurança d’assistència mèdica durant el viatge.

EL PREU NO INCLOU: Despeses personals com begudes, propines (es recomana preveure 50 € per persona), bugaderia, etc., excursió opcional i trasllat amb espectacle “Bollywood”: 70 €, qualsevol altre servei no especificat com a “inclòs”. Observacions: els preus estan calculats en base a les tarifes i les seves condicions actualment en vigor.