PedraTourPedraTour

Already a member?

PedraTourPedraTour

Don't have an account?

LA PETJADA DELS CELTES

DIA 22: BARCELONA / PONFERRADA Sortida de les poblacions d’origen en direcció a Lleida, Saragossa i arribada a Agoncilo. Dinar en restaurant. Continuació en direcció a Burgos, León i arribada a Ponferrada. Sopar i allotjament a l’hotel.
DIA 23: PONFERRADA – LOS ANCARES – PETJADA DELS CELTES – VILAFRANCA DEL BIERZO – PONFERRADA Esmorzar. Sortida amb guia acompanyant per recórrer la Reserva Nacional de Los Ancares, una terra de boniques valls on podrem observar la Petjada dels Celtes, amb pobles de muntanya que conserven les “pallozas” celtes de planta circular. Dinar en un restaurant. Havent dinat seguirem fins a Vilafranca del Bierzo, primera capital comarcal, i visitarem el seu centre històric, artístic i cultural. Sopar i allotjament.
DIA 24 : PONFERRADA – ASTORGA – LEÓN – TORO Esmorzar i sortida cap a Astorga, nascut com a campament militar romà de la Legió X Gemina a finals del s. I a.C. Del seu patrimoni històrico-artístico, cal destacar la catedral, el Palau Episcopal dissenyat per Gaudí, l’ajuntament i l'”Ergástula romana”, declarats Béns d’Interès Cultural. Continuació cap a León i visita panoràmica i a peu a la ciutat, acomanyats d’un guia local, amb entrada a la catedral gòtica. Entre els edificis emblemàtics de la ciutat destaquen, a més d’aquesta, el Parador de San Marcos, la Orden Militar de Santiago, la Basílica de San Isidoro i la Casa de los Botines. Dinar al restaurant. Tarda lliure i a l’hora indicada continuació cap a Zamora. Sopar i allotjament.
DIA 25: TORO – MIRANDA DO DOURO – FERMOSELLE – TORO Esmorzar. Sortida cap a Portugal per arribar a Miranda de Douro, des d’on realitzarem un creuer pel tram vertical més espectacular del Parc Natural del Duero i Douro Internacional, passant pel Paso de los Contrabandistas. Desembarcament al Valle del Águila i retorn a Miranda, on celebrarem una degustació de vins del Duero. A continuació, visita a la ciutat de Miranda i dinar en un restaurant típic. A la tarda ens dirigirem cap a Fermoselle i visitarem aquest nucli urbà declarat Bé d’Interès Cultural. Destaca especialment per la seva arquitectura popular, molt ben conservada. A l’hora indicada, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
DIA 26: TORO – TORDESILLAS – ZAMORA – TORO Esmorzar. Sortida cap a Tordesillas i visita al Museo del Tratado de Tordesillas, on es van celebrar les negociacions entre Portugal i Castilla que acabaren amb aquest tractat l’any 1494. Continuació cap a Toro, on realitzarem un recorregut a peu per la localitat, declarada Conjunt Històric Artístic. Retorn a l’hotel i dinar. A la tarda, visita a la ciutat de Zamora. Sopar i allotjament.
DIA 27: TORO – TARAZONA – BARCELONA Esmorzar i sortida en direcció a Valladolid, Peñafiel, Soria i arribada a Tarazona. Dinar de comiat. Continuació cap a Saragossa, Lleida i les poblacions d’origen.

 

EL PREU INCLOU: Còmode autobús durant tot el circuit. Guia acompanyant. 5 nits en hotel de 3*. Tots els àpats esmentats (aigua i vi). Visites i entrades esmentades. Assegurança de viatges. EL PREU NO INCLOU: Entrades a museus o monuments, excepte els esmentats. Qualsevol altre servei no esmentat en l’apartat “El preu inclou”. NOTES IMPORTANTS: L’ordre de visites podrà ser canviat en destí, mantenint íntegre el programa. (*). Preus calculats en base a les tarifes i les seves condicions actualment en vigor. Viatge subjecte a condicions especials de contractació i anul·lació.

 

Podeu reservar la vostra plaça aquí a la web, enviant-nos un e-mail a info@pedratour.com o trucant-nos al 938215111.

,
Saturday, September, 22, 2018
6 dies
8
680.00
680.00

Ruta El Bierzo-León-Zamora

6 dies / 5 nits en habitació doble
6 dies / 5 nits

680.00
per adult

Esgotat

Exceed Persons

,
Saturday, September, 22, 2018
6 dies
1
840.00
840.00

Ruta El Bierzo-León-Zamora

6 dies / 5 nits en habitació individual
6 dies / 5 nits

840.00
per adult

Esgotat

Exceed Persons