PedraTourPedraTour

Already a member?

PedraTourPedraTour

Don't have an account?

VIATGE A MADEIRA

DIA 6: BARCELONA / FUNCHAL Trasllat des de les poblacions d’origen a l’aeroport de Barcelona. Sortida en direcció a Madeira i arribada a Funchal. Trasllat a l’hotel en autocar amb guia acompanyant, sopar i allotjament.
DIA 7: FUNCHAL / VISITA PANORÀMICA Després de l’esmorzar, visita a la ciutat de Funchal, destacant el famós mercat de Funchal i la catedral de Sé. Passeig pels parcs de Quinta da Vigia i de Santa Catarina i parada en una bodega típica de l’illa, on  celebrarem una degustació de vins. Dinar en restaurant. A la tarda, anirem a veure el Jardí Botànic i el Museu de Quinta das Cruzes, i retornarem a l’hotel per al sopar i l’allotjament.
DIA 8 : FUNCHAL / OEST DE MADEIRA Després d’esmorzar, ruta per la costa Oest de l’illa, iniciant a Cámara de Lobos, passant per Cabo Girao, l’acantilat més alt d’Europa, i acabant a Rabacal. Dinar en restaurant. Posteriorment travessarem la vall fins a Encumeada, des d’on podrem observar l’oceà. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.
DIA 9: FUNCHAL / EST DE MADEIRA Esmorzar. Recorregut per l’Est desde Camacha, on visitarem una fàbrica de vímet, passant per Pico do Airero i després per Ribeiro Frio, zona coneguda pels seus jardins i plantes endèmiques. Continuació fins Santana, famosa per les seves cases típiques de forma triangular, on dinarem en un restaurant. Retorn a Funchal i continuació cap a l’extrem Est, amb vistes a la costa de Ponra de Sao Lourenco. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.
DIA 10: FUNCHAL / TOUR DELS MIRADORS Esmorzar. Inici del tour al Mirador del Canical, amb vista a la part més agresta de l’illa i les costes septentrional i oriental. Prosseguirem pel Mirador de Pico do Facho, on antigament s’encenien les fogueres per alertar a la població de l’arribada d’embarcacions enemigues, i des d’on tindrem una vista panoràmica sobre la Villa de Machico. Per últim arribarem al Mirador de Cristo Rei, amb una excel·lent vista sobre la Bahia de Funchal. Dinar a l’hotel i tarda lliure. Sopar i allotjament.
DIA 11: FUNCHAL Esmorzar a l’hotel i viatge en catamarà. Dinar a l’hotel. A la nit, espectacle folklòric amb sopar típic en un restaurant. A la tornada, breu parada en un mirador per gaudir de la vista de Funchal de nit. Sopar i allotjament.
D
IA 12: FUNCHAL / EXCURSIÓ A EIRA DO SERRADO I MONTE Després d’esmorzar, prosseguirem el viatge per conèixer la part interior de l’illa, començant al Pic do Barcelosa i pujant després a Eira do Serrado, amb vista panoràmica al Curral das Freias. Dinar. Continuarem fins a Monte, on visitarem l’esglèsia Nuestra Señora do Monte, on es troba el sepulcre de Carles I d’Àustria. Sopar i allotjament.
DIA 13: FUNCHAL / BARCELONA Esmorzar. Trasllat a l’aeroport de Funchal i retorn a Barcelona. Trasllat a les poblacions d’origen en autocar.

 

EL PREU INCLOU: Trasllat a l’aeroport. Bitllets d’avió, taxes aeroportuàries i suplement aeri. 7 nits en hotel. Tots els àpats esmentats. Trasllats. Visites esmentades a la ciutat i a l’illa, amb guies de parla hispana. Entrades al Museo das Cruces, el Jardí Botànic i als Jardins de Quinta Vigia. Assegurança de viatge. EL PREU NO INCLOU: Entrades a museus o monuments excepte als indicats. Begudes en els àpats, propines o qualsevol altre servei no especificat en l’apartat “El preu inclou”. NOTES IMPORTANTS: L’ordre de visites podrà ser canviat en destí, mantenint íntegre el programa. (*). Preus calculats en base a les tarifes i les seves condicions actualment en vigor. Viatge subjecte a condicions especials de contractació i anul·lació.

 

Podeu reservar la vostra plaça aquí a la web, enviant-nos un e-mail a info@pedratour.com o trucant-nos al 938215111.