Bon Nadal i Feliç 2017.

Amb les imatges que ens heu anat enviat al llarg de les vostres travesses (Muntanyes Màgiques, Camí dels Bons Homes, Cavalls del Vent en BTT, La Transcatllaràs, Pedals de Ferro, GR11 i moltes altres) hem dissenyat aquest vídeo per a desitjar-vos unes Bones Festes i un Feliç 2017. Moltes gràcies a tots/es per compartir-les!
Con las imágenes que nos habéis hecho llegar durante vuestras rutas (Muntanyes Màgiques, Ruta de los Cátaros, Cavalls del Vent en BTT, La Transcatllaràs, Pedals de Ferro, GR11 y muchas otras) hemos diseñado este vídeo para desearos unas Felices Fiestas y un Gran 2017. ¡Gracias a tod@s por compartirlas!
With the pictures you’ve been sending from your routes (Muntanyes Màgiques, Route of the Cathars, Cavalls del Vent MTB, La Transcatllaràs, Pedals de Ferro, GR11 and many others) we’ve built up this video to wish you a Merry Christmas and a Great 2017. Thank you all for sharing them!