Marinel·la Mosquera

Fundadora y CEO

La meva terra, la meva passió. Al món hi ha un munt de racons per descobrir. Te’n podem ensenyar alguns!

Diplomada en Turisme. Sempre he estat una persona molt activa, amb ganes d’aprendre, amb una curiositat enorme pels idiomes i amb un esperit molt positiu. Especialitzada en creació de producte.

Joan Behncké

Departamento receptivo, marketing y administración

Descobrir i conèixer cultures, paisatges i gent nova són la meva passió. M’encanta viatjar però també sé trobar l’aventura allà on sóc en cada moment.

Sóc Diplomat en Biblioteconomia i Documentació i un bon coneixedor del Parc Natural Cadí-Moixeró.

Oscar Sanchez

Informador y guía turístico

Curiós i amant dels viatges, treballant per Pedratour puc descobrir i ensenyar indrets increïbles.

Tècnic en promoció turística del Berguedà i millorant dia a dia a l’escola oficial d’Idiomes, tinc la sort de gaudir del territori i dels visitants que ens acompanyen fent de guia turístic! Actualment com a guia al centre medieval de Bagà, aprenent i ensenyant als visitants una petita part, però gran història, d’aquesta comarca.

Laura Piñero

Travel agent

M’agrada molt la muntanya, viatjar, viure noves aventures i descobrir nous llocs. També sóc una apassionada del sud-est asiàtic. Especialitzada en viatges grupals.

David Velàzquez

Agente de viajes y guía

Sóc el David, un amant de la muntanya, técnic esportiu d’esquí, de snowboard i guia de muntanya, m’encanta conéixer món i no parar quiet.
A més sóc músic, una mica esbojarrat!!! Què seria de la vida sense una mica de bogeria…

Mireia Castelltort

Informadora turística

Sóc tècnica en Educació Infantil i estudiant de magisteri. M’encanta la muntanya i els esports d’aventura! Conèixer i descobrir nous indrets és la meva passió.

Guies d'Arrel

Guías de montaña

Àngels y Víctor forman el equipo Guies d’Arrel, especializado en guiaje inclusivo. Ellos llevan todas las rutas inclusivas que encontraréis en la web.

Àngels es una apasionada de la naturaleza y las montañas. Siente una gran inquietud por la riqueza y los secretos que la naturaleza esconde y cree en la necesidad de transmitirlos a todo el mundo que lo desee. Por eso, quiere romper con las barreras que impiden a cualquier persona acercarse al medio natural. Àngels es guía titulada en montaña media, especializada en guiaje de personas ciegas en montaña niveles I y II, y es una buena conocedora del Parque Natural del Cadí-Moixeró.

Víctor es guía titulado de montaña, certificado como guía acompañante de personas ciegas en la montaña y buen conocedor del Parque Natural del Cadí-Moixeró. Nacido en Sabadell, se aventuró a instalarse en el Berguedà movido por su amor a la montaña, para poder disfrutar de lo que más le gusta hacer. Emprende este proyecto con la convicción de que tampoco en la montaña debe haber barreras.

Abrir chat