de €7,00
Réserver

Centre Medieval i dels Càtars i Casc Antic de Bagà

0/5

Durée

Type de Parcours

Séjour spécifique

Taille des groupes

Illimité

Langues

___

Aperçu

Vols gaudir d’una visita a un poble medieval? No conserva muralles, però el casc antic manté el traçat urbà de l'any 1234. A l’antic Palau de Pinós de Bagà hi ha l’exposició permanent sobre el catarisme i l’època medieval a la vila de Bagà, on a través de diferents personatges,... Plus

Vols gaudir d’una visita a un poble medieval? No conserva muralles, però el casc antic manté el traçat urbà de l’any 1234.

A l’antic Palau de Pinós de Bagà hi ha l’exposició permanent sobre el catarisme i l’època medieval a la vila de Bagà, on a través de diferents personatges, s’explica el lligam dels càtars amb aquestes contrades, fent que l’espectador conegui el ric passat de la capital històrica de l’Alt Berguedà.

El Centre Medieval i dels Càtars acull una exposició permanent que fa un recorregut històric per la vida d’alguns dels personatges que van formar part d’aquest corrent religiós, entre els segles X i XIV, el qual va trobar al Berguedà un lloc de refugi. També permet conèixer millor una de les llegendes més famoses de la zona, la del Rescat de les Cent Donzelles.

Una visita molt més que entretinguda d’unes dues hores, ideal tant per famílies com per grups!

 

Moins

POINTS FORTS

  • Bagà, Centre Medieval i dels Càtars, Casc Antic, història, Edat Mitja.

Lieu du Séjour

Avis

0/5
Basé sur 0 avis
Dormir
0 /5
Localització
0 /5
Servei
0 /5
Neteja
0 /5
Habitació
0 /5
Afficher 1 - 0 de 0 au total

Écrire un avis

Created with Sketch.
dès €7,00 par personne

Ceci peut aussi vous intéresser

Open chat