des de €0,00
Reserva Ara

A vista de naturalista

0/5

Duració

Tipus de tour

Tour diàri

Grup

25 persones

Idiomes

___

Descripció

Aquesta activitat proposa un recorregut natura endins, en el qual es posaran en valor diferents aspectes ecològics, biològics i d’interacció entre l’ésser humà i el medi natural. Es faran servir claus d’identificació per determinar diferents espècies d’animals, plantes o fongs que trobem durant el transcurs de l’itinerari. De ben segur,... Més

Aquesta activitat proposa un recorregut natura endins, en el qual es posaran en valor diferents aspectes ecològics, biològics i d’interacció entre l’ésser humà i el medi natural.

Es faran servir claus d’identificació per determinar diferents espècies d’animals, plantes o fongs que trobem durant el transcurs de l’itinerari. De ben segur, gaudirem dels fenòmens imprevistos i irrepetibles que ens ofereix la natura.

Per a aquesta activitat posem a disposició del client equipament òptic de primera qualitat (prismàtics i telescopis terrestres). Caldrà estar molt atents a qualsevol possible observació directa de fauna.

Una activitat i experiència per gaudir de l’observació i la interpretació del medi natural que de ben segur ens ajudarà a saber-nos un xic més part de la natura.

Menys

HIGHLIGHTS

  • Natura, Parc Natural del Cadí-Moixeró, observació, flora i fauna.

Localització del Tour

Created with Sketch.
des de €0,00 per person

També et pot interessar

Open chat