des de €20,00
Reserva ara

Esperes de fauna

0/5

Durada

3 hores

Tipus de tour

Tour diari

Grup

Il·limitat

Idiomes

___

Resum

Una activitat que proposa observar i fotografiar (digiscoping) la fauna com més agrada als naturalistes: en estat salvatge! Ens desplaçarem Natura endins, cap a indrets estratègics que ens permetin observar fauna, sense que en cap cas aquesta pugui ser molestada. El nostre equipament òptic (prismàtics i telescopi terrestre) ens permetrà... Més

Una activitat que proposa observar i fotografiar (digiscoping) la fauna com més agrada als naturalistes: en estat salvatge!

Ens desplaçarem Natura endins, cap a indrets estratègics que ens permetin observar fauna, sense que en cap cas aquesta pugui ser molestada. El nostre equipament òptic (prismàtics i telescopi terrestre) ens permetrà d’observar-la grans distàncies.

Tot esperant la primera observació, coneixerem diferents aspectes ecològics, biològics i comportamentals d’aquelles espècies de fauna potencialment observables a la regió.

Observar fauna en estat salvatge és viure una experiència biofílica, és gaudir d’uns instants que ens quedaran per sempre gravats a la retina.

Recomanable a partir de 15 anys (sempre que vagin acompanyats d’adults i estiguin conscienciats de la complexitat de l’activitat).

Menys

HIGHLIGHTS

  • Observació de fauna, fauna salvatge, Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Ubicació del tour

des de €20,00 per persona

També et pot interessar

Open chat