des de €20,00
Reserva ara

Fongs a fons

0/5

Durada

Tipus de tour

Tour diari

Grup

Il·limitat

Idiomes

___

Resum

Activitat-taller per apropar-se a l’apassionant món de la micologia. Tindrem l’oportunitat de conèixer els fongs i fascinar-nos tot coneixent alguns dels seus aspectes més rellevants. Entendrem perquè aquests organismes guarden més similitud amb els del regne animal que no pas amb els del regne vegetal. Una presentació introductòria acompanyada d’imatges... Més

Activitat-taller per apropar-se a l’apassionant món de la micologia. Tindrem l’oportunitat de conèixer els fongs i fascinar-nos tot coneixent alguns dels seus aspectes més rellevants. Entendrem perquè aquests organismes guarden més similitud amb els del regne animal que no pas amb els del regne vegetal.

Una presentació introductòria acompanyada d’imatges i vídeos, ens mostrarà la seva classificació (taxonomia), ens parlarà alguns dels seus aspectes biològics i ecològics més rellevants, de les seves propietats i de les aplicacions pràctiques en la nostra societat (micologia aplicada).

Al laboratori tindrem l’oportunitat d’observar diferents estructures (hifes i espores) sota microscopi i lupa binocular. Acabarem amb l’elaboració d’un cultiu de gírgoles (Pleurotus ostreatus ), que de ben segur, ens ajudarà a acabar d’entendre el seu cicle biològic.

Menys

HIGHLIGHTS

  • Educació ambiental, fongs, biologia, laboratori.

Ubicació del tour

des de €20,00 per persona

També et pot interessar