des de €61,00
Reserva ara

Pack 1: Bagà (iniciació al Trail)

0/5

Durada

2 dies 1 nit

Tipus de tour

Tour diari

Grup

8 persones

Idiomes

___

Resum

Us inicieu en el món del trail? Veniu a córrer a l'Estació de Trail del Berguedà, un territori per descobrir corrent. Aquí us presentem un pack amb allotjament per poder-ho combinar amb una estada agradable i còmode.   L'habitació individual té un suplement de 15,00€, a consultar disponibilitat. Més

Us inicieu en el món del trail? Veniu a córrer a l’Estació de Trail del Berguedà, un territori per descobrir corrent.

Aquí us presentem un pack amb allotjament per poder-ho combinar amb una estada agradable i còmode.

 

L’habitació individual té un suplement de 15,00€, a consultar disponibilitat.

Menys

HIGHLIGHTS

  • Un territori adaptat a diferents nivells de Trail

Itinerari

Mostra tot
Dia 1: 11 - Via del Nicolau - Bagà

Seguint l’antic traçat ferroviari del Nicolau, el recorregut transcorre pels municipis de Guardiola de Berguedà i Bagà. De traçat suau i lleuger és un recorregut apte per a tot tipus de corredors de muntanya, des d’aquells que s’inicien en el món del Trail fins a aquells corredors més experimentats que busquen un recorregut “recuperador”, plàcid i sense dificultat afegida.

El camí està senyalitzat, net, adaptat i no presenta cap dificultat tècnica pel corredor de muntanya. El desnivell és escàs i el recorregut alterna trams de sender, pista de terra i pista asfaltada. La Via del Nicolau fou construïda a principis del segle XX (1914-1916) per tal de transportar fusta des de Gisclareny fins a Guardiola de Berguedà. L’any 2009 el camí fou restaurat amb finalitats turístiques.

Observacions:
La part del recorregut que discorre des del municipi de Bagà fins a Sant Joan de l’Avellanet es realitzarà pel mateix sender tant d’anada com de tornada.

Punts d’Interès:
El gran atractiu de la ruta són els diversos túnels i ponts que hi ha, entre els que destaca la passarel·la del Nicolau, un pont penjant de més de 35m de longitud

Dia 2: 12 - Pla de Castell - Bagà

Itinerari marcat per tenir dues parts ben diferenciades. La primera, que s’inicia sortint de Bagà ve caracteritzada per una forta ascensió que ens porta des del Serrat de les Pedregoses fins a Pla del Castell, coincidint amb el punt mig del recorregut. Aquesta ascensió combina trams de corriols entre el bosc amb trams sobre pista forestal, el que el converteix en un camí dinàmic i variat.

La segona part del recorregut, una vegada deixem Pla de Castell es caracteritza per tenir un primer descens des del Pla fins al Castell de Brocà per un camí poc visible. Tot i això, la visualització del Castell a final de descens facilita l’orientació del corredor i evita possibles confusions.

Des del Castell de Brocà i fins a Sant Martí de Brocà el descens és força pronunciat i segueix un traçat que serpenteja pel bosc. Val a dir que aquest tram de recorregut, (des del Castell fins a Sant Martí de Brocà) el camí coincideix amb un PR amb el què les marques blanques i grogues, poden servir-nos també per poder seguir el camí.

Finalitzat el descens, el camí retorna a Bagà per la Via del Nicolau.

Observacions:
L’itinerari és circular. Part del recorregut proposat es troba dins els límits del Parc Natural Cadí-Moixeró.

Inclou/No inclou

  • 1 nit d'allotjament en règim de mitja pensió. Preu base en habitació doble.
  • Tracks de les rutes.
  • Targeta de pas.
  • Assegurança d'accidents (opcional).
  • Taxa turística.

Ubicació del tour

des de €61,00 per persona
Extres
  • Assegurança d'accidents(€10,00)

També et pot interessar