des de €50,00
Reserva ara

Pack 2: Guardiola

0/5

Durada

2 dies 1 nit

Tipus de tour

Tour diari

Grup

8 persones

Idiomes

___

Resum

Pels que volen pujar de nivell, us proposem dues rutes de diferents nivells per entrenar. Incloent també una nit en allotjament per poder-ho combinar amb una estada agradable i còmode. L'habitació individual té un suplement de 15,00€, a consultar disponibilitat. Més

Pels que volen pujar de nivell, us proposem dues rutes de diferents nivells per entrenar. Incloent també una nit en allotjament per poder-ho combinar amb una estada agradable i còmode.

L’habitació individual té un suplement de 15,00€, a consultar disponibilitat.

Menys

HIGHLIGHTS

  • Un territori adaptat a diferents nivells de Trail

Itinerari

Mostra tot
Dia 1: 13 - Turbians - Guardiola

Itinerari a cavall entre les valls del Bastareny i del riu de Saldes. Camins ben fressats sense passos compromesos amb magnífiques vistes sobre l’alt Berguedà en general, i les valls dels rius Bastareny, Saldes i Llobregat en particular.

Observacions:
L’itinerari és circular.

Dia 2: 27 - Sant Marc - Guardiola

La ruta de Sant Marc – Guardiola, transcórrer per Sant Marc de Brocà i presenta el punt d’inici i final a Guardiola de Berguedà. El recorregut té una distància de 17,9 quilòmetres i un desnivell positiu de 1086 metres. La ruta ens presenta una primera part on ascendirem pràcticament 900 metres de desnivell positiu en vuit quilòmetres de distància fins arribarà a Sant Marc de Brocà. Arribats aquest punt, iniciarem un curt tram de descens i planer fins la Collada Grossa. A partir d’aquí, iniciarem un descens per la Serra del Joncar i el Coll del Joncar d’uns 9 quilòmetres de distància que ens portarà novament a la població de Guardiola de Berguedà. El recorregut es fa majoritàriament per sender i corriol.

Observacions: L’itinerari és circular, amb punt d’inici i arribada al municipi de Guardiola de Berguedà.

Inclou/No inclou

  • 1 nit d'allotjament en règim de mitja pensió. Preu base en habitació doble.
  • Tracks de les rutes.
  • Targeta de pas.
  • Assegurança d'accidents (opcional).
  • Taxa turística.

Ubicació del tour

des de €50,00 per persona
Extres
  • Assegurança d'accidents(€10,00)

També et pot interessar