des de €61,00
Reserva ara

Pack 5: Prat Gespador i Fonts del Llobregat

0/5
Durada

2 dies 1 nit

Tipus de tour

Tour diari

Grup

8 persones

Idiomes

___

Resum

Recorreguts de nivell mitjà amb racons emblemàtics del territori.

Aquí us presentem un pack amb allotjament per poder-ho combinar amb una estada agradable i còmode.

Highlights

  • Un territori adaptat a diferents nivells de Trail

Itinerari

Mostra tot
Dia 1: 25 - Prat Gespador
Dia 1: 25 - Prat Gespador

La ruta del Prat Gespador, que transcórrer per la Serra de Falgars i té el punt d’inici i final a La Pobla de Lillet. El recorregut té una distància de 15,7 quilòmetres i 984 metres de desnivell positiu. Les característiques del recorrregut serien les d’un primer ascens molt llarg de pràcticament 10 quilòmetres amb 700 metres de desnivell positiu. Durant aquest tram de recorregut, de corriol i sender, passarem per la Cova de la Verge, en el punt quilomètric 3,3, pel Pla de Sant Cristòfol i ja en els punts més elevats del recorregut, passarem pel Prat Gespador i el Joc de la Pilota (1615 metres), com a punt més alt del recorregut. Arribats aquest punt de l’itinerari, ens resten 6 quilòmetres de descens per la Serra Pigota, passant pel Col Fred, el Roc de la Lluna, el Xalet del Catllaràs i el Collet Cerdana, per finalment, arribar a La Pobla de Lillet novament.

Observacions: L’itinerari és circular, amb punt d’inici i arribada al municipi de La Pobla de Lillet.

Dia 2: 29 - Fonts del Llobregat
Dia 2: 29 - Fonts del Llobregat

Pels Pins de Ca l’Artigas i la Devesa de la Merleta, l’itinerari surt del nucli urbà de La Pobla de Lillet en direcció als Jardins Artigas per arribar al Clot del Moro. en terme municipal de Castellar de N’Hug. L’ascensió continua passant pel Pas de l’Ós i Sant Vicenç de Rus, que tot travessant la Serra de la Farga Vella arriba al nucli urbà de Castellar de n’Hug. Aquest primer tram de pujada continuada, però moderada, es caracteritza per resseguir senders que discorren paral·lels al riu Llobregat i per salvar un desnivell positiu de 840 metres en 8,5 km de distància.

Aquesta primera part de l’itinerari pot presumir d’estar acompanyat per alguns dels recursos més emblemàtics de la comarca del Berguedà, com poden ser els Jardins Artigas, la Fàbrica de Ciment Asland del Clot del Moro o les Fonts del Llobregat, lloc de naixement del riu Llobregat.
Des de Castellar de n’Hug en direcció sud, el camí decreix per Cal Ros per després ascendir al Pedró de Coma Tremolosa, coincidint amb el punt de més alçada de tot el recorregut a 1452 metres. El descens travessa la Serra del Seró fins a la Collada de les Rovires, es realitzarà per la vall entre les Canals del Grau de Cal Bescaire i l’Esgarrapall fins al Collet de Montbardó per retornar a la Pobla de Lillet. Des del Pedró de Coma Tremolosa fins a la Pobla de Lillet, el perfil decreixent de la ruta és de 10 km amb 800 metres de desnivell acumulat negatiu.

Inclou/No inclou

  • 1 nit d'allotjament amb esmorzar. Preu base en habitació doble.
  • Tracks de les rutes.
  • Targeta de pas.
  • Assegurança d'accidents (opcional).
  • Sopar (opcional).
  • Taxa turística.

Ubicació del tour

des de €61,00
Extres
  • Assegurança d'accidents(€10,00)

També et pot interessar