des de €122,00
Reserva ara

Pack 6: Bagà 2 nits

0/5

Durada

3 dies 2 nits

Tipus de tour

Tour diari

Grup

8 persones

Idiomes

___

Resum

Pels que els hi agrada combinar més dies de rutes de diferents nivells. Aquí us presentem un pack amb allotjament per poder-ho combinar amb una estada agradable i còmode.   L’habitació individual té un suplement de 30,00€, a consultar disponibilitat. Més

Pels que els hi agrada combinar més dies de rutes de diferents nivells.

Aquí us presentem un pack amb allotjament per poder-ho combinar amb una estada agradable i còmode.

 

L’habitació individual té un suplement de 30,00€, a consultar disponibilitat.

Menys

HIGHLIGHTS

  • Un territori adaptat a diferents nivells de Trail

Itinerari

Mostra tot
Dia 1: 26 - Coll d'Escriga

La ruta al Coll d’Escriga, és una ruta amb inici i fi al municipi de Bagà. El recorregut presenta una distància de 16,6 quilòmetres i 1083 metres de desnivell positiu. El primer tram de la ruta, presenta un ascens de poc més de 5 quilòmetres i pràcticament 800 metres de desnivell positiu. Durant aquest ascens, passarem per Santa Fe del Quer (quilòmetre 1,8), arribarem a la cota de 1454 metres just a sota de Turbians i farem un lleuger descens fins el Coll d’Escriga (1356 metres), en aquest punt iniciarem un descens de dos quilòmetres fins el Puig de Bagà. Planejarem passant per Cal Cerdanyola fins arribar al quilòmetre 12 on haurem d’afrontar un quilòmetre d’asfalt. Finalment, els últims 3,5 quilòmetres que transcorreran per la Via del Nicolau fins arribar novament a la població de Baga.

Observacions: L’itinerari és circular, amb punt d’inici i final al municipi de Bagà.

Dia 2: 23 - Rebost

Amb Bagà com a punt de sortida i arribada, aquest itinerari presenta una ascensió positiva de més de 1110 metres en poc menys de 16 km de distància.

Sortint de Bagà, el recorregut presenta un primer tram d’ascens exigent de més de 6 km passant pel Serrat de les Pedregoses, la Serra del Joncar, el Paller de Dalt, per continuar després per la Canal Mala i arribar als vorals del Cap de la Devesa a 1738 metres d’altitud, punt més alt del recorregut. Aquesta primera part de l’itinerari té un perfil creixent entre moderat i pronunciat per arribar als 1738 metres amb un desnivell acumulat positiu de més de 1.000 metres i una pendent mitjana del 16,5% amb trams on la pendent ascendent pot arribar a superar el 30%.

La segona part de l’itinerari, decreix pel Coll de Forn fins als voltants del Refugi del Rebost (1.628m), moment en el qual, l’itinerari s’endinsa per una zona boscosa per iniciar una davallada pronunciada, travessant la carretera que puja a Coll de Pal, fins a Millarès. A partir d’aquest punt, el descens serpenteja per arribar a la carretera asfaltada BV-4024, on després de 4 km l’itinerari arriba al nucli de Bagà, punt d’inici del recorregut.

Dia 3: 06 - Milla vertical Puigllançada

Sortida de la plaça Catalunya del municipi de Bagà (790 msnm) Per la Serra de les Pedregoses i el Serrat Joncar, l’itinerari ascendeix fins a Paller de Dalt (1300 msnm)que continuant per la Canal Mala i la Collada Grossa, l’itinerari creua la Carretera de Bagà a Coll de Pal a l’alçada de la Pleta de la Canal Mala. Fins a Coll de Forn (1.712 msnm), punt geogràfic on la ruta torna a creuar la carretera BV-4024, l’itinerari pren la el sender a la dreta de la carretera per arribar al Refugi de Coll de Pal (1929 msnm). A partir d’aquest moment, la ruta agafa la pista de Pla de Canells, sota de la carretera, per ascendir fins a Coll de Pal a 2070 metres d’alçada. Zigzaguejant pel Puigllançada arribarem al cim de l’itinerari a 2409 metres.

Observacions: L’itinerari no és circular. La tornada es pot efectuar pel mateix camí.

Inclou/No inclou

  • 2 nits d'allotjament en règim de mitja pensió. Preu base en habitació doble.
  • Tracks de les rutes.
  • Targeta de pas.
  • Assegurança d'accidents (opcional).
  • Taxa turística.

Ubicació del tour

des de €122,00 per persona
Extres
  • Assegurança d'accidents(€14,00)

També et pot interessar