des de €100,00
Reserva ara

Pack 7: KM vertical

0/5

Durada

3 dies 2 nits

Tipus de tour

Tour diari

Grup

8 persones

Idiomes

___

Resum

Itineraris explosius per arribar al cim corrent. Us oferim 2 recorreguts de quilòmetre vertical. Aquí us presentem un pack amb allotjament per poder-ho combinar amb una estada agradable i còmode. L’habitació individual té un suplement de 30,00€ a consultar disponibilitat. Més

Itineraris explosius per arribar al cim corrent. Us oferim 2 recorreguts de quilòmetre vertical.

Aquí us presentem un pack amb allotjament per poder-ho combinar amb una estada agradable i còmode.

L’habitació individual té un suplement de 30,00€ a consultar disponibilitat.

Menys

HIGHLIGHTS

  • Un territori adaptat a diferents nivells de Trail

Itinerari

Mostra tot
Dia 1: 04 - Km vertical Sant Marc

Ressenya del recorregut:

El KM vertical de Sant Marc, presenta una distància de 6.3 quilòmetres amb un desnivell positiu de 866 metres, pendents mitjanes del 15% i una pendent màxima del 54%. Es tracte d’un ascens curt però explosiu, sobretot en els últims tres quilòmetres. El punt d’inici de la ruta, és des de la Plaça de l’Església nº1 (punt de sortida dels tracks amb punt d’inici a Guardiola de Berguedà) i el punt final és a Sant Marc de Brocà a 1.611 metres d’altitud.

El primer quilòmetre, transcórrer per carretera asfaltada, ja que travessem la població direcció nord. Passat aquest primer quilòmetre, agafarem una pista forestal, que ja no abandonarem en tot el trajecte. Els primers tres quilòmetres de l’ascens, no presenten excessives complicacions, en aquesta distància guanyem poc més de 150 metres positius i les pendents màximes arriben al 22% en alguns trams puntuals. És en els tres últims quilòmetres de l’ascens, on el nivell d’exigència augmenta. En poc més de 3 quilòmetres guanyarem 600 metres de desnivell positiu amb pendents màximes que arriben al 54%. Aquestes pendents altament pronunciades són les que ens portaran fins el cim de Sant Marc de Brocà, que es troba a una altitud de 1.611 metres.

Observacions:

El primer quilòmetre del recorregut transcórrer per sol urbà. La resta de recorregut és per senders i corriols, només en algun moment puntual creuem la pista forestal. La ruta no és circular.

Punts d’interès:

Brocà, antigament, havia estat un nucli important, que havia englobat part de Guardiola de Berguedà i Gréixer, entre altres zones. Sant Martí de Broca és una església romànica senzilla, d’una sola nau, però amb un bonic absis decorat amb arcuacions cegues d’estil llombard. Fa uns anys va ser restaurada per la Diputació de Barcelona. La porta d’entrada, situada en la paret lateral, no és l’original, sinó que es va obrir anys després, i és d’estil neoclàssic, contrastant fortament amb la resta d’edifici.

Dia 2: 05 - Km vertical Sobrepuny

Un itinerari explosiu de més de 800m de desnivell en menys de 4km de distància per arribar al cim del Sobrepuny, en plena serralada del Catllaràs i municipi de la Nou de Berguedà. El cim del Sobrepuny, a 1610 metres d’altitud, és un dels miradors més espectaculars i emblemàtics de la comarca del Berguedà.

A tenir en compte: Itinerari no circular. El descens es realitzarà pel mateix sender que s’ha realitzar l’ascensió.

Inclou/No inclou

  • 2 nits d'allotjament en règim de mitja pensió. Preu base en habitació doble.
  • Tracks de les rutes.
  • Targeta de pas.
  • Assegurança d'accidents (opcional).
  • Taxa turística.

Ubicació del tour

des de €100,00 per persona
Extres
  • Assegurança d'accidents(€14,00)

També et pot interessar