des de €85,00
Reserva ara

Segment de Cel: Monestir de Santa Maria de Lillet i Sant Llorenç

0/5

Durada

1 dia

Tipus de tour

Specific Tour

Grup

8 persones

Idiomes

___

Resum

Un romànic amb dues diferents comunitats monàstiques exemplars En col·laboració amb: 30 de juliol 9:00 Excursió del Monestir de Santa Maria de Lillet fins al gorg de la Lleona: seran uns 5 km i uns 354 m de desnivell. L’excursió es durà a terme amb una guia que anirà proporcionant... Més

Un romànic amb dues diferents comunitats monàstiques exemplars

En col·laboració amb:

30 de juliol

9:00 Excursió del Monestir de Santa Maria de Lillet fins al gorg de la Lleona: seran uns 5 km i uns 354 m de desnivell. L’excursió es durà a terme amb una guia que anirà proporcionant píndoles d’informació naturalista.
12:00 Monestir de Santa Maria de Lillet a La Pobla: On es farà una explicació del monestir i del seu patrimoni cultural i social.
13:30. Dinar al Castell de la Pobla: Dinar amb producte de proximitat promocionant el desenvolupament dels locals de qualitat. També es podrà veure com el cuiner fa les diferents elaboracions en directe mentre gaudiu del menjar. Tota una experiència!
17:00 Visita al monestir de Sant Llorenç a Guardiola: On es farà una explicació del monestir i del seu patrimoni cultural i social.
17:45 Taller d’olors: Impartit per una treballadora de l’equip de Pedratour, botànica i educadora ambiental. Serà una activitat on us podreu deixar portar pels diferents sentits i connectareu amb l’entorn que us envolta.
19:00 Concert Mezzo Quartet a Sant Llorenç: és un grup saxofonistes format el 2017 al Conservatori de Terrassa sota la tutela d’Albert Julià. Des de llavors han tingut grans resultats, tant en competicions cambrístiques com interdisciplinàries, tocant tant música clàssica del segle XIX com de compositors actuals. Al monestir escoltarem un concert de música del segle XXI, catalana, impressionista, i música del Japó. Un repertori original que demostra la flexibilitat i dinamisme que pot arribar a tenir aquesta formació.

Menys

HIGHLIGHTS

  • Monestir de Santa Maria de Lillet, Monestir de Sant Llorenç, Guardiola de Berguedà, Gastronomia, Visites guiades, Berguedà

Itinerari

Mostra tot
09:00 D'excursió: Monestir de Santa Maria de Lillet

Excursió del Monestir de Santa Maria de Lillet fins al gorg de la Lleona: seran uns 5 km i uns 354 m de desnivell. L’excursió es durà a terme amb una guia que anirà proporcionant píndoles d’informació naturalista.

12:00 Visita del monestir de Santa Maria de Lillet a La Pobla

Es farà una explicació del monestir amb uns visita guiada sobre el seu patrimoni cultural i social.

13:30 Dinar al Castell de la Pobla

Dinar amb producte de proximitat promocionant el desenvolupament dels locals de qualitat. També es podrà veure com el cuiner fa les diferents elaboracions en directe mentre gaudiu del menjar. Tota una experiència!

17:00 Visita al monestir de Sant Llorenç a Guardiola

Visita guiada on es farà una explicació del monestir i del seu patrimoni cultural i social.

17:45 Taller d’olors

Impartit per una treballadora de l’equip de Pedratour, botànica i educadora ambiental. Serà una activitat on us podreu deixar portar pels diferents sentits i connectareu amb l’entorn que us envolta.

19:00 Concert Mezzo Quartet a Sant Llorenç

Grup de saxofonistes format el 2017 al Conservatori de Terrassa sota la tutela d’Albert Julià. Des de llavors han tingut grans resultats, tant en competicions cambrístiques com interdisciplinàries, tocant tant música clàssica del segle XIX com de compositors actuals. Al monestir escoltarem un concert de música del segle XXI, catalana, impressionista, i música del Japó. Un repertori original que demostra la flexibilitat i dinamisme que pot arribar a tenir aquesta formació.

Inclou/No inclou

  • Entrada als recintes esmentats al programa
  • Visites comentades
  • Guia titulat durant totes les visites
  • Assegurança d'accidents
  • Dinar degustació al Castell de La Pobla de Lillet
  • Taller d'olors
  • Entrada al concert de tarda del Monestir de Sant Llorenç
  • Tot allò no especificat a l'apartat "El Tour Inclou"

Ubicació del tour

des de €85,00 per persona
Extres
  • Nit al Castell de La Pobla de Lillet amb esmorzar(€66,00)

També et pot interessar