from €30,00
Consulta

Segway

0/5
Durada

1 hora

Tipus de tour

Tour diari

Grup

10 people

Idiomes

___

Resum

Ruta en segway 1 o 2 hores

Recorregut suau, divertit i variat, especialment pensat per a persones sense experiència i adaptable segons les característiques del grup.

Les rutes es duen a terme a les 10 h. i 11 h. del matí, o a la tarda, durant les dues últimes hores de sol (variables segons la temporada, no més tard de les 19 h).

Per poder realitzar l’activitat cal pesar més de 30  kg.

Inclou: Guia i assegurança.

Ruta en segway mig dia

Iniciem la ruta a primera hora del matí, a les 9 h., per camins fàcils i aprenent les característiques bàsiques de la conducció del segway. Tal com els participants van aprenent la tècnica de conducció, anem adaptant el recorregut a les característiques del grup.

Durant el recorregut està inclòs un esmorzar complet en un establiment típic de la zona, que ens servirà per refer forces i carregar bateries. Coneixerem el territori on ens trobem des de diferents perspectives, iniciant el recorregut a 500 metres d’alçada i passant durant la ruta per punts que es troben a més de 1.000 metres.

Després d’esmorzar seguirem camí fins tornar a arribar a les instal·lacions del centre d’aventura on ens espera un refresc.

Durant el recorregut es realitzarà un reportatge fotogràfic que al final de l’activitat s’entregarà als participants.

L’activitat finalitzarà aproximadament a les 13 h.

El preu de l’activitat és per persona i cal ser un mínim de 2 participants.

Highlights

  • Segway, rutes, iniciació, adaptable al grup.

Ubicació del tour

des de €30,00

Consulta

També et pot interessar