from €0,00
Reserva ara

Univers endins!

0/5
Durada

Tipus de tour

Tour diari

Grup

Unlimited

Idiomes

___

Resum

L’activitat comença amb una sessió de planetari digital que ens portarà… univers endins! Coneixerem els processos de formació i evolució de les estrelles i veurem com dins d’aquestes, s’hi originen aquells elements que conformen la matèria i la vida! Veurem diferents objectes: nebuloses, cúmuls oberts/globulars, galàxies i més.

Posteriorment, farem una sessió d’observació amb telescopis, tindrem l’oportunitat d’observar en directe i conèixer diferents objectes que resten ocults en la intimitat del cel profund. L’observació es complementa amb explicacions que ajuden a consolidar alguns dels conceptes transmesos durant la sessió de planetari.

Finalment, la ciència deixarà un espai a la mitologia. Bo i gaudint de l’espectacle de la nit, acabarem l’activitat amb una sessió de reconeixement de constel·lacions (amb làser), i explicarem algunes de les seves llegendes mitològiques.

Activitat apta per a tots els públics. S’adapta en forma i continguts en funció dels requeriments o necessitats de cada grup.

Highlights

  • Observació telescòpica, planetari, astronomia, estrelles, constel·lacions.

Ubicació del tour

des de €0,00

També et pot interessar