des de €35,00
Reserva ara

Vies ferrades

0/5

Durada

Mig dia

Tipus de tour

Tour diari

Grup

8 persones

Idiomes

___

Resum

Durant la Primera Guerra Mundial, a les Dolomites, l'exèrcit italià va equipar les parets de roca amb diferents elements artificials -graons de ferro, cables…- per permetre a les tropes moure’s amb agilitat per un terreny escarpat i poder superar amb facilitat aquells accidents geogràfics que els barraven el pas. Avui... Més

Durant la Primera Guerra Mundial, a les Dolomites, l’exèrcit italià va equipar les parets de roca amb diferents elements artificials -graons de ferro, cables…- per permetre a les tropes moure’s amb agilitat per un terreny escarpat i poder superar amb facilitat aquells accidents geogràfics que els barraven el pas.

Avui dia, anomenem vies ferrades els diferents itineraris que, partint d’aquella idea, ens permeten viure l’experiència de progressar per una gran paret amb seguretat i sense la necessitat de tenir els coneixements tècnics d’un escalador.

VIES FERRADES
– Vallcebre, Canalassa
– Vallcebre, Empalomar
– Montserrat, Teresina
– Centelles, Baumes Corcades
– Andorra, Canal del Grau

Descomptes especials per a escolars i grups.

Podeu apuntar-vos a alguna de les sortides programades al calendari o bé triar un dia i una ferrada i nosaltres posarem el material, el guia titulat i l’assegurança.

Menys

HIGHLIGHTS

  • Vies ferrades, parets de roca, guia professional.

Inclou/No inclou

  • Guia professional titulat.
  • Material específic individual.
  • Assegurança RC i accidents
  • Reportatge fotogràfic
  • Tot allò no esmentat anteriorment
des de €35,00 per persona

També et pot interessar

Open chat