Catllaràs Hack BTT 90 km / 3500 D+

Pur BTT a la Serra del Catllaràs. Descobreix 1001 corriols per gaudir al màxim de la teva BTT. Un cop ho descobreixis no voldries abandonar aquest paradís i , nosaltres tampoc! A tant sols un sospir de la capital del Berguedà s’obre un nou món sobre dues rodes, molts llocs per a descobrir i un […]

Llegeix més

Transberguedana Nord MTB 129 km / 4.530 D+

Espectacular ruta de pur BTT on coneixeràs els encants de l’obaga de les 9 comes, els Cigles de Vallcebre, les valls del Pedraforca, on t’endinsaràs en un paradís pel ciclista de muntanya entre la serra d’Ensija i els Rasos de Peguera, d’increïbles corriols als Tossals i als cingles de Capolat! Entra i descobreix les millors rutes btt per […]

Llegeix més

Pack 7: KM vertical

Itineraris explosius per arribar al cim corrent. Us oferim 2 recorreguts de quilòmetre vertical. Aquí us presentem un pack amb allotjament per poder-ho combinar amb una estada agradable i còmode. L’habitació individual té un suplement de 30,00€ a consultar disponibilitat.

Llegeix més

Pack 6: Bagà 2 nits

Pels que els hi agrada combinar més dies de rutes de diferents nivells. Aquí us presentem un pack amb allotjament per poder-ho combinar amb una estada agradable i còmode.   L’habitació individual té un suplement de 30,00€, a consultar disponibilitat.

Llegeix més

Pack 5: Prat Gespador i Fonts del Llobregat

Recorreguts de nivell mitjà amb racons emblemàtics del territori. Aquí us presentem un pack amb allotjament per poder-ho combinar amb una estada agradable i còmode.

Llegeix més
Open chat