PedraTourPedraTour

Already a member?

PedraTourPedraTour

Don't have an account?

Cavalls del Vent MTB

Cavalls del Vent BTT

Cavalls del Vent MTB és una ruta que permet descobrir l’entorn del Parc Natural del Cadí-Moixeró. Gaudir de les espectaculars parets del vessant sud del Moixeró, recórrer la vessant sud de la Serra del Cadí, gaudir de magnífiques vistes del vessant est i nord del Massís del Pedraforca,  saltant de vall en vall per  pistes i camins a força alçada. Més endavant , pedalareu per la espectacular vessant nord de la Serra del Cadí amb les seves abruptes parets, les seves estretes valls i els seus magnífics racons.

Podreu visitar La Seu d’Urgell, cap de comarca de l’Alt Urgell, i els  petits i bonics pobles de les 3 comarques d’entre els quals destaquem: Josa de Cadí, Tuixén, Arsèguel, El Querforadat, Bellver de Cerdanya, Talló i Bagà.

Pel que fa al patrimoni cultural destaquem la catedral de Santa Maria d’Urgell a La Seu d’Urgell, única catedral integrament romànica de Catalunya, i el Santuari de Santa Maria de Talló, tots dos declarats bens cultural d’interès nacional.

Als allotjaments de la Cavalls del Vent podreu gaudir de la gastronomia d’aquestes comarques pirinenques i de la calma i el confort d’aquests llocs per afrontar la següent etapa amb plenitud.

Una ruta plena de contrastos i de sorpreses per amants de la natura, de la bici de muntanya i de les grans travesses.

Fitxa tècnica de la ruta:

Sortida/Arribada: Bagà

Distància total: 225 km /3 etapes -230 km / 4 o mes etapes

Cota mínima:  665 m. riu Segre a La Seu d’Urgell

Cota màxima:  2.108 m. Coll de Pal

Desnivell  acumulat : 7.315m+

Colls/cotes a superar:  12

Pobles: Bagà, Josa de Cadí, Cornellana, Fórnols, Tuixén, La Seu d’Urgell, Cerc, Ansovell, Arsèguel, Banys de Sant Vicenç, El Pont de Bar, Toloriu, El Querforadat, Bèixec, Montellà, Nas. Pi, Bellver de Cerdanya, Talló, Riu, Urús, Masella.

Cavalls del Vent MTB

+34 629 18 82 36