PedraTourPedraTour

Already a member?

PedraTourPedraTour

Don't have an account?

Camí dels Bons Homes Complet

El Camí dels Bons Homes és una ruta única que travessa els Pirineus i que va ser utilitzada pel mític poble dels càtars en la seva fugida de la Inquisició. El camí surt de Berga i arriba a Montsegur (Arieja, França), encara que també us donem l’opció de realitzar-la en sentit contrari.

Es tracta d’una ruta on els senderistes combinaran etapes dures i llargues amb altres més lleugeres, incloent vistes espectaculars i cultura arreu del camí. Una oportunitat única de gaudir d’una setmana i mitja d’aventura i natura en estat pur!

Etapa 1: Berga – Peguera
Distància: 12,66 km.
Arribada per compte propi a Berga. Inici de la ruta cap a Peguera tot passant per Queralt. Etapa curta però intensa. Sopar i allotjament.

Etapa 2: Peguera – Gósol
Distància: 16,7 km.
Després d’esmorzar, sortida en direcció a Gósol. Etapa tècnica i amb paisatges espectaculars. Passareu pel Ferrús per arribar més tard a Feners i Gósol. Sopar i allotjament.

Etapa 3: Gósol – Bagà
Distància: 23,8 km.
Esmorzar. Etapa planera que us portarà a Bagà tot seguint les marques del GR. Passareu per la Portella i Coll de Bauma. Tindreu una visió fantàstica de la paret nord del Pedraforca i de la vall del Gresolet. Continuareu la ruta fins a Cal Cerdanyola. Sopar i allotjament.

Etapa 4: Bagà – Prullans de Cerdanya
Distància: 23,21 km.
Esmorzar. Inici d’etapa que us portarà a Gréixer. Passareu pel refugi de Sant Jordi, per Cortals de l’Ingla i pel Collet del Cap del Ras. Arribada a Bellver, sopar i allotjament.

Etapa 5: Prullans de Cerdanya – Porta
Distància: 35,52 km.
Esmorzar. Sortida d’hora cap a Cal Jan de la Llosa. Avui us espera una de les jornades més dures de la travessa. Arribareu a una altitud màxima de 2521 m., al Coll de la Portella Blanca. Des d’aquí començarà el descens fins a arribar a Porta. Sopar i allotjament.

Etapa 6: Porta – Mérens-les-Vals
Distància: 21,91 km.
Esmorzar. Des de Porta agafareu el camí que us portarà pel Coll de Puymorens cap a Mérens-les-Vals. Passareu per l’Hospitalet-près-l’Andorre i arribareu a Mérens. Sopar i allotjament.

Etapa 7: Mérens-les-Vals – Ascou
Distància: 19,98 km.
Esmorzar. Sortireu en direcció a Orgeix passant per Bordes de Coual i Coll de Joux (1701 m.). Des d’aquí començarà la baixada fins a Ascou, a 1005 m. Sopar i allotjament.

Etapa 8: Ascou – Comus
Distància: 20,86 km.
Esmorzar. Sortida en direcció a Sorgeat i Coll d’Ijou. Arribareu al Pla de la Grada i continuareu cap a Coll de Balaguès. El paisatge us enamorarà amb els seus colors fins a arribar a Montaillou i, més tard, a Comus. Sopar i allotjament.

Etapa 9: Comus – Montsegur
Distància: 16,10 km.
Esmorzar. Etapa, curta però no per això menys dura. Anireu cap a Montsegur per les Gorges de la Frau, lloc excepcional. Arribada a Montsegur, sopar lliure i allotjament.

Etapa 10: Montsegur – Roquefixada
Distància: 16 km.
Esmorzar. Sortida cap a Roquefixada al pas per Montferrier. 16 km molt assequibles tot passant per terra de teixidors. Arribada a l’allotjament i sopar.

Etapa 11: Roquefixada – Foix 
Distància: 16,7 km.
Després d’esmorzar, continuarem cap a Foix. Arribada i check-in a l’allotjament al centre de Foix. Recomanem la visita al Castell. Fi dels nostres serveis.

Aquest paquet inclou:

– 10 nits d’allotjament en concepte de Mitja Pensió o Pensió Completa.
– Dossier de ruta “El Camí dels Bons Homes”.
– Forfet de travessa (samarreta, mapa, gorra i carnet de ruta).
– Assistència telefònica 24 hores.

Aquest paquet NO inclou:

– Tot allò NO DESCRIT en l’apartat “aquest paquet inclou”
– Assegurança de viatge
– L’assegurança de cancel·lació (disponible sota comanda)
– Transport d’equipatge (disponible sota comanda)

El preu és en base a habitació doble, però també hi ha l’opció d’habitació individual.

Per a qualsevol consulta o dubte truqueu-nos al 938215111 o envieu-nos un e-mail a info@pedratour.com

+34 629 18 82 36