PedraTourPedraTour

Already a member?

PedraTourPedraTour

Don't have an account?

Camí dels Bons Homes en grup

Vols venir amb nosaltres a recórrer les primeres etapes del Camí dels Bons Homes?

Del 7 a l’11 de setembre ens endinsarem en aquest viatge per territori català tot seguint les passes que van fer els càtars.

DIA 1 Bellver de Cerdanya

Arribada per compte propi a Bellver de Cerdanya. Trobada amb el guia i els companys i briefing de la ruta. Sopar i allotjament.

DIA 2 Bellver de Cerdanya / Bagà (23,21 km)

Esmorzar a l’allotjament. Sortida en direcció al Collet del Cap del Ras. Passarem pel refugi de Cortals de l’Ingla i pel refugi de Sant Jordi. Un cop allà començarem el descens fins a Gréixer i continuarem fins a Bagà. A la tarda, visita del Centre Medieval i dels Càtars. Sopar i allotjament.

DIA 3 Bagà / Gósol (26,8 km)

Esmorzar a l’hotel. Inici de la segona etapa de la travessa en direcció a Cal Cerdanyola. En aquesta etapa tindrem una fantàstica visió de la paret nord del Pedraforca i de la vall del Gresolet. Continuarem fins a l’arribada a Gósol. Sopar i allotjament.

DIA 4 Gósol / Peguera (16,7 km)

Després d’esmorzar, sortida en direcció Peguera. Etapa tècnica i amb paisatges espectaculars tot passant pel Ferrús. Arribada a Peguera. Sopar i allotjament.

DIA 5 Peguera / Berga (14,66 km)

Esmorzar a l’allotjament. Sortida cap a Berga en aquesta etapa curta però intensa. Passarem per Queralt en primer terme, per arribar llavors en descens a Berga.

*Tots els dies es dinarà de pícnic en ruta.

*Allotjament en albergs o hostals (habitacions compartides).

 

El preu inclou:

  • 4 nits en Mitja Pensió més Pícnic.
  • Guia de muntanya titulat.
  • Forfet de travessa.
  • Assegurança de viatge.

 

No s’inclou:

  • Tot allò no descrit anteriorment.
  • Assegurança d’anul·lació.

 

+34 629 18 82 36