PedraTourPedraTour

Already a member?

PedraTourPedraTour

Don't have an account?

Pònting

Puenting
,
1 hora
8
37.00
37.00

1r Salt

1r Salt
1 hora

37.00
per adult

Esgotat

Exceed Persons

,
1 hora i mitja aproximadament
8
52.00
52.00

1r i 2n Salt

1r i 2n Salt
1 hora i mitja aproximadament

52.00
per adult

Esgotat

Exceed Persons

Vols quedar-te sense respiració? Si vols sentir tota l’energia movent-se pel teu cos, fer pònting és la millor idea! El salt consisteix en un gran pèndol, i subjectats al pont mitjançant un arnès i un parell de cordes saltarem!
Es salta des d’un costat del pont, mentre que la corda està ancorada a l’altra banda. La sensació és molt intensa, tot i que breu, pel que més que un esport és una experiència, apta per a quasi tot el món.
El pònting sols precisa un moment de decisió, l’anterior al salt, la resta és pura adrenalina.

Inclou:

  • Briefing explicatiu
  • Salt de pònting
  • Material tècnic necessari
  • Guia de muntanya especialitzat
  • Assegurança

Condicions de participació: Edat mínima: 12 anys. Si el participant és menor d’edat, contacteu amb nosaltres al 938215111. Caldrà també disposar d’una autorització parental. És necessari tenir un bon estat de salut. No apte per a embarassades.

Climatologia: Activitat subjecta a les condicions meteorològiques. En cas d’anul·lació es programarà l’activitat per a una nova data. El canvi no suposarà cap cost per al client.

Material i vestimenta: És necessari portar roba còmoda i calçat adequat i ben cordat. Evitar texans ajustats i pantalons molt curts.

Altres dades: Serà necessari presentar-se 10 minuts abans de l’hora de l’activitat. El lloc exacte es confirmarà al moment de la reserva.

+34 629 18 82 36