PedraTourPedraTour

Already a member?

PedraTourPedraTour

Don't have an account?

Tir amb arc

Combat d'arquers
,
1 hora
20
19.00
19.00

Tir amb arc d'iniciació

Iniciació al tir amb arc
1 hora

19.00
per adult

Esgotat

Exceed Persons

,
1 hora
40
15.00
15.00

Combat d'arquers

Combat d'arquers
1 hora

15.00
per adult

Esgotat

Exceed Persons

Combat d’arquers

Participa en un combat d’arquers i demostra qui és el més hàbil. Es tracta d’un joc on dos grups de participants s’enfronten entre ells amb arcs i fletxes per tal d’aconseguir un objectiu. Les fletxes porten una bola d’escuma a la punta i els participants juguen amb una mascara que els protegeix la cara.
Una partida està formada per diferents jocs d’habilitat i estratègia on el tècnic responsable de l’activitat indica uns objectius a aconseguir. Els participants disposen d’un arc i fletxes per intentar tocar l’adversari i eliminar-lo, també caldrà que toquin amb les fletxes alguns objectius que l’adversari protegeix per tal de guanyar el joc.
És un joc molt segur, apte per a totes les edats i l’única limitació és que els nens, si són molt petits, no podran tensar la corda tan fort i les fletxes sortiran més a poc a poc però no hi ha cap problema en poder jugar juntament amb els grans, ja que per més fort que disparin les fletxes els adults, aquestes mai agafen gaire potència i la punta amb espuma de les fletxes fa que sigui totalment segur, a més, els participants utilitzen màscares de seguretat.
La durada d’una partida es d’1 h. Durant aquest temps es duran a terme tants jocs com doni temps.
No hi ha un mínim de participants per tal de dur a terme una partida.

Tir amb arc d’iniciació

Aquí us explicarem els principis en els que es fonamenta aquest esport, tècniques, postures i posada en pràctica dels coneixements adquirits en un espai segur.
Durada: 1 h.
Descomptes especials a partir de 4 participants.

+34 629 18 82 36