¿On puc trucar en cas de necessitat?
Pots trucar-nos des d’Espanya al 938215111 i des de l’estranger marcant el prefix +34 i a continuació el telèfon 938215111 i un dels nostres agents t’atendrà personalment durant el nostre horari d’oficina. Diumenges no són laborables.
¿Puc TRUCAR per a fer una reserva?
I tant que sí! Estarem encantats d’ajudar-te a realitzar la teva reserva. A Pedratour tens a la teva disposició una àmplia oferta de productes per al teu viatge. Si tot i això no vols finalitzar online la reserva, pots trucar-nos i t’ajudarem.
¿On són les vostres oficines? ¿Puc venir a fer una reserva?
Ens trobem a l’adreça C/Ciutat 16, 08600 Berga – Barcelona. Estarem encantats d’atendre’t. Consulta el nostre horari d’atenció al client.
¿Quin tipus de productes puc comprar a PEDRATOUR.COM?
Oferim tot tipus de serveis turístics a qualsevol destinació: bitllets d’avió, de tren, estances a hotels, creuers, viatges de majoristes, circuits, assegurances de viatge, escapades de cap de setmana, balnearis, programes d’esquí, etc… .
¿És segur PAGAR amb targeta de crèdit a través de Pedratour?
Pedratour té una de les tecnologies més segures en quant a la protecció de dades de la seva targeta de crèdit. També complim totes les normes internacionals que legislen la matèria. Tots els apartats de Pedratour on sol·licitem informació sensible fan servir el protocol de comunicació SSL. Això vol dir que la informació que viatja a través d’internet des del seu ordinador fins al nostre servidor ho fa de manera codificada, fent-la indesxifrable a qualsevol persona aliena. Aquesta tecnologia assegura i garanteix que les seves dades no podran ser interceptades, manipulades o suplantades, de cap manera. Així doncs, el pagament a través d’Internet és, avui dia, tan segur com la compra directa.
¿Com puc rebre OFERTES via e-mail?
Registrant-te des de l’apartat “newsletter”que trobaràs a l’angle inferior esquerre de la pàgina web. Rebràs al teu correu les millors ofertes de viatges, i amb grans descomptes.
¿On puc enviar les meves QUEIXES o SUGGERÈNCIES?
Pots fer-ho enviant un e-mail a info@pedratour.com, i el nostre departament de qualitat es posarà en contacte amb tu el més aviat possible.
¿Què és el CVV o codi de seguretat?
És una mesura de seguretat antifrau que ens ajuda a verificar que vostè es troba en possessió de la seva targeta de pagament. A les targetes Visa, Master Card o Discover: Aquest codi de seguretat està per darrere, a la franja de la firma de la seva targeta. Es troba, seguit d’un espai. El CVV son els tres números que apareixen al final. A les targetes American Express: Aquest codi de seguretat està per davant. És el número de 4 dígits que apareix a sobre del final del número de targeta.
Vull CANCEL·LAR la meva reserva i tinc assegurança contractada ¿Quins són les passes a seguir?
El primer es recordar-te que l’assegurança d’anul·lació cobreix únicament les incidències recollides a la pòlissa que facilita la companyia asseguradora, i que pots conèixer abans de la seva contractació, just a l’apartat on es pregunta si es desitja contractar, durant el procés de reserva. Després de contractar també s’envien automàticament aquestes condicions. Després consulta les condicions de cancel·lació a la teva documentació. Contacta amb nosaltres via e-mail o per telèfon i un dels nostres agents t’atendrà personalment. Un cop cancel·lada et confirmarem les despeses de gestió i anul·lació. En el cas de que estiguin coberts per la companyia asseguradora, t’hauràs de posar en contacte amb ella per a reclamar-les, la qual et demanarà la documentació necessaris per a obrir i tramitar el teu expedient.
¿És aconsellable contractar una ASSEGURANÇA?
Si, et recomanem que contractis l’assegurança de viatge que oferim, per a evitar les despeses d’anul·lació de la teva reserva en cas de que et passi qualsevol imprevist cobert per la pòlissa.
¿Necessito alguna VACUNA?
Et recomanem consultar l’apartat d’Atenció al Viatger a la pàgina web del Ministeri de Sanitat www.msps.es on trobaràs tota la informació per destinacions.
Tinc una incidència a destinació fora del vostre horari d'oficina, ¿a qui m'he d'adreçar?
Et recomanem que ho posis en coneixement dels nostres proveïdors a la major brevetat possible, a vegades es poden solucionar in situ. Si no quedés solucionada, pots trucar-nos per telèfon al número de contacte que t’enviem a la confirmació de reserva.