from €0,00
Reserva ara

Ruta de l’oli, els molins i la Pedra Seca

0/5
Durada

1 dia

Tipus de tour

Tour diari

Grup

8 people

Idiomes

___

Resum

Ruta de l’oli, els molins i la Pedra Seca

Amb aquest nou pack podreu gaudir d’una visita guiada al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca i a l’Antic molí d’oli del Bep de Canut (Torrebesses) + la visita al Museu de l’Oli de Catalunya i un tast d’oli al Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (La Granadella). Amb dinar inclòs al Bar-Restaurant Cafè 7 de Torrebesses.

La Ruta de l’Oli, els Molins i la Pedra Seca de Torrebesses i la Granadella és un viatge fascinant a través de la història, la cultura i la natura de les terres de les Terres de l’Ebre. Aquesta ruta et convida a explorar els encants únics d’aquestes poblacions, on l’oli d’oliva, els molins fariners i els paisatges de pedra seca són els protagonistes. Amb el nostre tour, t’oferim l’oportunitat de descobrir tots els secrets i les meravelles d’aquesta ruta única.

L’Hèritage de l’oli d’oliva

La producció d’oli d’oliva ha estat una part integral de la vida a Torrebesses i la Granadella durant segles. Amb el nostre tour, podràs explorar les oliveres centenàries, conèixer el procés d’extracció de l’oli en els molins locals i degustar oli d’oliva verge extra de primera qualitat. Descobreix com aquesta tradició antiga continua sent vital avui en dia i com la terra i el clima únics d’aquesta regió donen lloc a un oli d’oliva excepcional.

Els molins fariners: testimonis del passat

Els molins fariners són una altra part important de la història de Torrebesses i la Granadella. Amb el nostre tour, podràs visitar molins restaurats i en funcionament, on podràs aprendre sobre el procés de mòlta dels cereals i la importància d’aquesta activitat econòmica per a la vida de les comunitats rurals. Experimenta com els antics molins han estat conservats i adaptats als temps moderns, mantenint viu un llegat que remunta a segles enrere.

La bellesa de la pedra seca

La pedra seca és una altra característica destacada de la regió de Torrebesses i la Granadella. Amb el nostre tour, podràs admirar els murs de pedra seca que serpentegen pels paisatges rurals, construïts pels pagesos locals per delimitar els camps i les propietats. Descobreix com aquesta antiga tècnica de construcció ha donat forma al paisatge i ha creat un entorn únic on la naturalesa i la cultura es troben en harmonia.

L’experiència autèntica del camp

Una de les grans avantatges de viatjar amb autocaravana és la possibilitat d’immersió en la vida local i l’experiència autèntica del camp. Amb el nostre tour, t’oferim l’oportunitat de conèixer els habitants locals, visitar mercats i festes tradicionals i descobrir la vida quotidiana en aquestes comunitats rurals. Gaudeix de la tranquil·litat i la pau del camp mentre et deixes endur pels seus encants únics i les seves històries fascinants.

Reserva ara i comença la teva aventura

Amb tot el que la Ruta de l’Oli, els Molins i la Pedra Seca de Torrebesses i la Granadella té per oferir, el nostre tour és una oportunitat única de descobrir aquesta regió fascinant i inexplorada. No esperis més per reservar el teu tour i començar a preparar-te per una aventura inoblidable que et portarà a viure experiències que recordaràs per sempre. Amb cada gir de la carretera, una nova aventura t’espera a Torrebesses i la Granadella.

A Pedratour tenim les millors experiències a Catalunya.

Highlights

 • Torrebesses.
 • Pedra Seca.
 • Antic molí d'oli del Bep de Canut.
 • Museu de l'Oli de Catalunya.
 • Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya.

Inclou/No inclou

 • Visita del Centre d'Interpretació de la Pedra Seca.
 • Visita de l'antic molí d'oli del Bep de Canut.
 • Dinar en restaurant local.
 • Visita del Museu de l'Oli de Catalunya.
 • Tast guiat d'oli al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya.
 • Tot el no indicat a l'apartat el preu inclou.

Ubicació del tour

des de €0,00

També et pot interessar