Avatar
Avatar

Marinel·la Mosquera

FUNDADORA I CEO

La meva terra, la meva passió. Al món hi ha un munt de racons per descobrir. Te’n podem ensenyar alguns!

Diplomada en Turisme. Sempre he estat una persona molt activa, amb ganes d’aprendre, amb una curiositat enorme pels idiomes i amb un esperit molt positiu. Especialitzada en creació de producte.

Avatar
Avatar

Joan Behncké

DEPARTMENT RECEPTIU, MÀRQUETING I ADMINISTRACIÓ

Descobrir i conèixer cultures, paisatges i gent nova són la meva passió. M’encanta viatjar però també sé trobar l’aventura allà on sóc en cada moment.

Sóc Diplomat en Biblioteconomia i Documentació i un bon coneixedor del Parc Natural Cadí-Moixeró.

Avatar
Avatar

Laura Piñero

TRAVEL AGENT, ESPECIALITZADA EN GRUPS

M’agrada molt la muntanya, viatjar, viure noves aventures i descobrir nous llocs. També sóc una apassionada del sud-est asiàtic. Especialitzada en viatges grupals.

Avatar
Avatar

Ada Behncké

INFORMADORA, GUIA TURÍSTICA I DEPARTAMENT DE COMUNICACIÓ

Graduada en Biologia Ambiental, soc una apassionada de la muntanya i les activitats a la natura. Enamorada del Berguedà i dels hàbitats del Parc Natural del Cadí-Moixeró, intento transmetre aquest sentiment en les visites guiades i els articles que publico al blog. I és que també m’encanta explicar coses i escriure!

Avatar

Gerard Folcrà

GUIA CULTURAL I INFORMADOR

He estudiat Història i soc guia turístic especialitzat en viatges per Europa i la Península Ibèrica. Amant del teatre, l’art, la cultura i la història, fer de guia és la meva passió: transmetre, divertir… M’agrada conèixer gent i acompanyar-la per a que gaudeixi viatjant, aprenent i descobrint com ho faig jo.

Avatar

David Velàzquez

AGENT DE VIATGES I GUIA

Sóc el David, un amant de la muntanya, técnic esportiu d’esquí, de snowboard i guia de muntanya, m’encanta conéixer món i no parar quiet.

A més sóc músic, una mica esbojarrat!!! Què seria de la vida sense una mica de bogeria…

Avatar

Anna Belmonte

GUIA TURÍSTICA

Soc l’Anna, apassionada de les muntanyes, de les pedres i l’aire fresc. Bona coneixedora de Montserrat i de les oliveres.

Graduada en Belles Arts, poso el meu granet de sorra realitzant visites a les Coves de Montserrat!

Avatar

Nuria Chamorro

GUIA TURÍSTICA

Estudiant de quart del Grau de Geologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Els caps de setmana em podreu trobar a les Coves de Montserrat fent visites guiades.

No tindria cap problema en ensenyar-te l’immens món de la geologia. Enamorada de la Terra i del seu funcionament. M’agrada explicar aquesta ciència perquè tothom la vegi com la veig jo, dinàmica i meravellosa. A més a més, conèixer gent enamorada de la vida m’omple energia.