from €0,00
Reserva ara

Grand Tour de Catalunya: Girona, entre mar i muntanyes

0/5
Durada

5 dies 4 nits

Tipus de tour

Tour diari

Grup

Unlimited

Idiomes

___

Resum

El tram 5 del Grand Tour de Catalunya combina el mar i la muntanya. Per una banda, massissos muntanyosos amb mil racons de gran bellesa, antics volcans coberts de bosc, estanys, rius i aiguamolls plens de vida animal. Per l’altre costat, platges, cales i penya-segats de vertigen i meravelloses vistes del Mediterrani. I per tot arreu, petits pobles medievals carregats d’història.

*Aquest Tour està pensat per fer amb transport públic o amb opció de llogar un cotxe Tesla (zona propera de carregadors).

Vine a provar-lo amb nosaltres!

Highlights

 • Girona Ciutat
 • Cadaqués
 • Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa
 • Parc Natural del Cap de Creus
 • Besalú
 • Pals i Peratallada
 • Far de Sant Sebastià

Itinerari

Mostra tot
Dia 1: Girona ciutat
Dia 1: Girona ciutat

Arribada per compte propi a Girona.
A la tarda visita guiada del barri vell de Girona, un recorregut per la ciutat històrica que us portarà per espais representatius com l’Església de Sant Félix, la Catedral, la Muralla i el Call jueu. També visita del Monestir de Sant Pere de Galligants i dels Banys Àrabs.
Allotjament.

Dia 2: Cadaqués i Cap de Creus
Dia 2: Cadaqués i Cap de Creus

Esmorzar a l'allotjament.
Sortida en direcció Cadaqués, un poblet encantador a on perdre's pels seus carrerons i gaudir del paisatge del poble des dels seus miradors.
Visita guiada de la casa de Dalí, l'única casa estable de Salvador Dalí, on va viure i treballar fins al 1982.
Després de visitar Cadaqués i la casa de Salvador Dalí, visita de cap de creus, un Parc Natural inspirador per a diferents expressions artístiques i amb meravelloses vistes al mar.
Tornada a Girona ciutat.
Allotjament.

Dia 3: Peratallada, Pals i el far de Sant Sebastià
Dia 3: Peratallada, Pals i el far de Sant Sebastià

Esmorzar a l'allotjament.
Sortida en direcció Peratallada. De camí passareu per la Bisbal de l'Empordà, on podeu fer una petita parada per veure una de les peces més importants del poble que és la ceràmica, una de les activitats que dóna vida al poble i dóna color als seus carrers. Visita autoguiada dels pobles de Peratallada i Pals, dos poblets medievals amb encant. A banda dels seus atractius arquitectònics i històrics també ofereixen una important oferta artesanal i gastronòmica.
Després de visitar els poblets medievals, sortida en direcció Llafranc per poder fer un passeig, apropar-vos fins al far de Sant Sebastià i gaudir de les vistes del Mediterrani.
Allotjament.

Dia 4: La Garrotxa i Besalú
Dia 4: La Garrotxa i Besalú

Esmorzar a l'allotjament.
Sortida en direcció a la Garrotxa, per visitar el Parc Natural de la Zona Volcànica, on trobareu una vegetació variada, sovint exuberant, amb alzinars, rouredes i fagedes i amb un excepcional valor paisatgístic. Aquí teniu opció de fer rutes a peu (us facilitarem tota la informació per fer una ruta).
Passareu pel poble de Sant Joan de les Fonts, on podeu parar per descobrir-lo passejant per les seves rutes, és un plaer per tots els sentits i on el passat medieval conviu amb increïbles restes volcàniques i més de 200 fonts d'aigua que banyen tot el terme municipal.
Continuareu la ruta fins a Besalú. Visita guiada pel barri jueu amb els seus edificis importants (excavacions de la sinagoga i banys Àrabs). Després visita autoguiada de la vila medieval, on descobrireu els seus racons més emblemàtics i coneixereu la història de l'antiga ciutat comtal.
Allotjament.

Dia 5: Illes Medes
Dia 5: Illes Medes

Esmorzar a l'allotjament.
Sortida cap a l'Estartit. A l'arribada, excursió marítima a l’Escala i Sant Martí d’Empúries, amb vistes des del mar a les restes grecoromanes i a la muralla semisubmergida, passant per les illes Medes, la roca Foradada i la cala Montgó (durada de 3 hores).
Podeu acabar d'aprofitar el dia gaudint de l'extensa platja de l'Estartit de sorra fina o passejar pels carrers estrets i l'animat carrer de Santa Anna i conèixer les tradicions marineres i la vida dels taverners.

Inclou/No inclou

 • 4 nits d'hotel amb esmorzar.
 • Visites descrites al programa.
 • Guia i llibret de recomanacions.
 • Assistència telefònica 24 hores.
 • Tot allò no especificat a l'apartat el preu inclou.
 • Mitja pensió (opcional).
 • Lloguer de cotxe elèctric (opcional).
 • Assegurança de viatge i/o anul·lació (opcional).

Ubicació del tour

des de €0,00
Extras
 • Lloguer d'un Tesla(€745,00)
 • Assegurança de viatge i anul·lació(€11,00)

També et pot interessar

grandtour
"Un viatge ple de viatges"