from €35,00
Reserva ara

Lloguer de bicis de muntanya

0/5
Durada

1 dia

Tipus de tour

Tour diari

Grup

10 people

Idiomes

___

Resum

Vine i prova les nostres bicicletes de muntanya!

Specialized Rockhoper 29″

El millor per a l’aventura, la Rockhopper Comp està dissenyada per a l’acció i els senders vertiginosos, compta amb un quadre d’Alumini A1 Premium totalment nou per gaudir als senders.

Compta a més amb una forquilla SR SunTour XCM amb un circuit d’amortiment bidireccional personalitzat, rodes Stout, frens hidràulics SRAM Level i la transmissió de 1×9 d’ampli rang MicroSHIFT, tot perquè gaudeixis de la teva experiència sense que la bici et deixi tirat.

  • Un cor d’or, al nostre lleuger i durador alumini Premium A1, la Rockhopper presenta tubs d’alumini conificats per mantenir una bona lleugeresa i alta resistència, guiat de cables interns i compatibilitat amb tiges telescòpiques. Amb l’objectiu d’assegurar-nos que la Rockhopper ofereixi el millor ajustament i el millor rendiment per a cada persona, sense importar la seva estatura, hem aparellat cada talla de quadre de Rockhopper amb la mida òptima de roda. El resultat és una Rockhopper que s’adapta a cada usuari amb la garantia que cada Rockhopper té la roda de millor maniobrabilitat per a la seva talla de quadre.
  • Al portar el nostre Rx Tune a Rockhopper per primera vegada, la SR Suntour XCE té l’avantatge d’un recorregut específic i ràtios de suspensió per a cada talla amb l’objectiu de millorar el rendiment que t’impressionarà assegurant una geometria, manejabilitat i un rendiment de suspensió consistents, independentment de la talla del quadre.
  • Meravellosament bestial, els frens de disc hidràulics SRAM Level tenen un pes contingut però ofereixen la seva potència de frenada amb una sensació refinada i intuïtiva i amb una excel·lent qualitat/preu.
  • Simplifica tot amb una transmissió duradora 1x MicroSHIFT que ofereix un ampli rang de canvis juntament amb un canvi del darrere equipat amb embragatge que manté la teva marxa tranquil·la i la cadena al seu lloc.
  • Combina boixes Formula totalment fiables amb les nostres llantes Stout sense pestanya de 25 mil·límetres d’ample intern per aconseguir un hat-trick amb el joc de rodes: resistents, lleugeres i duradores.
  • Parella de rodets de Formula amb el nostre diàmetre intern de 25 mil·límetres, llantes Stout sense ganxos per a un hat-trick de rodes: fort, lleuger i durador.

Inclou/No inclou

  • Bicicleta de lloguer
  • Tot allò no inclòs a l'apartat "el preu inclou"

Ubicació del tour

des de €35,00
Extras
  • Casc(€5,00)

També et pot interessar