des de 160,00€
Reserva Ara

Berguedà en globus

0/5

Durada

Entre 3:30 i 5 hores

Tipus de tour

Tour diàri

Grup

10 persones

Idiomes

___

Resum

DESCOBREIX L’INOBLIDABLE EXPERIÈNCIA DE VOLAR EN GLOBUS EN UN VOL COMPARTIT AMB ALTRES PASSATGERS O EN UN VOL EXCLUSIU! Animeu-vos a viure l’aventura de viatjar en globus per aquesta zona de Catalunya. Es pot volar durant tot l’any, cada època té el seu atractiu diferenciador. Disposem de cistelles accessibles per a persones amb... Més
DESCOBREIX L’INOBLIDABLE EXPERIÈNCIA DE VOLAR EN GLOBUS EN UN
VOL COMPARTIT AMB ALTRES PASSATGERS O EN UN VOL EXCLUSIU!

Animeu-vos a viure l’aventura de viatjar en globus per aquesta zona de Catalunya. Es pot volar durant tot l’any, cada època té el seu atractiu diferenciador.

Disposem de cistelles accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

Inclou:

  • Muntatge i inflat del globus, rebreu el vostre welcome pack i participareu de la preparació del globus.
  • Volarem durant una hora i quart aproximadament amb suaus canvis d’alçada controlats pel pilot, deixant-nos portar per les brises que marcaràn la ruta del globus.
  • El 4×4 Kon-Tiki ens vindrà a buscar al camp d’aterratge i ens portarà de tornada al punt d’inici on brindarem amb cava i rebreu el certificat i les fotos del vol.

Vol compartit: 1h 15m i sobre 1.500m aproximadament. Durada aproximada activitat: 3h 30m que inclouen lliurament de motxilla welcome pack amb pastissets, aigua i suc de fruita, inflat del globus, enlairament, vol, brindis amb cava, reportatge fotogràfic, aterratge, seguiment amb 4×4 i passaport.

Vol exclusiu en parella: 1h 30m i sobre 1.500m aprox. Durada activitat: 5h aproximadament que inclouen lliurament de motxilla welcome pack amb pastissets, aigua i suc de fruita, inflat del globus, enlairament, vol, brindis amb cava, reportatge fotogràfic, aterratge, seguiment amb4x4 i passaport.

Vol Travessa del Berguedà: 2h i sobre 2.500m aproximadament. Durada activitat: 6h aproximadament que inclouen lliurament de motxilla welcome pack amb pastissets, aigua i suc de fruita, inflat del globus, enlairament, vol, brindis amb cava, reportatge fotogràfic, aterratge, seguiment amb 4×4 i passaport.

Menys

HIGHLIGHTS

  • Vol en globus, muntatge i inflat, paisatges, brindis amb cava, reportatge fotogràfic, passaport.

Inclou/No inclou

  • Motxilla welcome pack amb pastissets, aigua i suc de fruita, inflat del globus, enlairament, vol, brindis amb cava, reportatge fotogràfic, aterratge, seguiment amb 4×4 i passaport.
  • Tot allò no esmentat anteriorment.

Ressenyes

0/5
Basat en 0 ressenyes
Dormir
0 /5
Ubicació
0 /5
Servei
0 /5
Neteja
0 /5
Habitació
0 /5
Mostrant 1 - 0 de 0 en total

Deixa una ressenya

Created with Sketch.
des de 160,00€ per persona
Extres
  • Vol exclusiu(630,00€) *
  • (0,00€)

També et pot interessar

Obrir xat