des de €7,00
Reserva ara

Centre Medieval i dels Càtars i Casc Antic de Bagà

0/5

Durada

Tipus de tour

Tour diari

Grup

Il·limitat

Idiomes

___

Resum

Vols gaudir d’una visita a un poble medieval? No conserva muralles, però el casc antic manté el traçat urbà de l'any 1234. A l’antic Palau de Pinós de Bagà hi ha l’exposició permanent sobre el catarisme i l’època medieval a la vila de Bagà, on a través de diferents personatges,... Més

Vols gaudir d’una visita a un poble medieval? No conserva muralles, però el casc antic manté el traçat urbà de l’any 1234.

A l’antic Palau de Pinós de Bagà hi ha l’exposició permanent sobre el catarisme i l’època medieval a la vila de Bagà, on a través de diferents personatges, s’explica el lligam dels càtars amb aquestes contrades, fent que l’espectador conegui el ric passat de la capital històrica de l’Alt Berguedà.

El Centre Medieval i dels Càtars acull una exposició permanent que fa un recorregut històric per la vida d’alguns dels personatges que van formar part d’aquest corrent religiós, entre els segles X i XIV, el qual va trobar al Berguedà un lloc de refugi. També permet conèixer millor una de les llegendes més famoses de la zona, la del Rescat de les Cent Donzelles.

Una visita molt més que entretinguda d’unes dues hores, ideal tant per famílies com per grups!

 

Menys

HIGHLIGHTS

  • Bagà, Centre Medieval i dels Càtars, Casc Antic, història, Edat Mitja.

Ubicació del tour

des de €7,00 per persona

També et pot interessar

Open chat