from €0,00
Consulta

Estada al Berguedà

0/5
Durada

4 dies 3 nits

Tipus de tour

Tour diari

Grup

2 people

Idiomes

___

Resum

El Berguedà es troba al nord de la província de Barcelona, on la plana dona pas a les primeres estribacions pirinenques quan es troba amb les serres de Queralt, del Picancel o del Catllaràs.

La comarca que es troba vertebrada pel riu Llobregat que la travessa de nord a sud amb els seus diversos afluents, es descobreix com un petit món de gran interès paisatgístic, històric i humà.

Vine a descobrir-ho!

*Tour sostenible amb opció de lloguer d’un cotxe Tesla i amb allotjament amb carregador gratuït.

Highlights

 • Parc Natural Cadí-Moixeró.
 • Pedraforca.
 • Mines de Cercs.
 • Jardins Artigas.
 • Les Fonts del Llobregat.

Itinerari

Mostra tot
Dia 1: Bagà
Dia 1: Bagà

Arribada a Bagà.
A la tarda visita guiada del Centre Medieval i dels Càtars (punt de trobada) i visita guiada de la vila de Bagà per conèixer els seus racons medievals i a on descobrireu el ric passat de la capital històrica de l'alt Berguedà.
Sopar i allotjament al Rústic Vilella.

Dia 2: La Pobla de Lillet i Castellar de n’Hug
Dia 2: La Pobla de Lillet i Castellar de n’Hug

Esmorzar a l’allotjament.
Sortida en direcció a la Pobla de Lillet on emprendreu un viatge al passat, pujant al tren del ciment, des de la Pobla de Lillet. Un viatge a on coneixereu els Jardins Artigas, dissenyats per Antoni Gaudí i el Museu del Ciment juntament amb la seva història.
A la tarda, visita per conèixer el naixement d'un dels rius més importants de Catalunya, el Llobregat. És un passeig curt i fàcil, que ens porta fins al lloc on l'aigua brolla des de dins mateix de la muntanya formant una bonica cascada. És una visita apta per totes les edats i un clàssic de l'Alt Berguedà.
Sopar i allotjament al Rústic Vilella.

Dia 3: Vallcebre i Cercs
Dia 3: Vallcebre i Cercs

Esmorzar a l’allotjament.
Al matí opció de fer una ruta a peu o en BTT per Vallcebre (us facilitarem tot el necessari per fer la ruta).
A la tarda, visita del museu de les Mines de Cercs. En aquesta visita fareu un viatge al cor de la terra i coneixereu la història de la vida a Cercs i dels miners.
Sopar i allotjament al Rústic Vilella.

Dia 4: Gisclareny
Dia 4: Gisclareny

Esmorzar a l'allotjament.
Aquest dia podeu acabar el vostre viatge fent una ruta i conèixer la Font de l'Adou (us facilitarem tot el necessari per fer la ruta).

L'allotjament
L'allotjament

Rústic Vilella és una Masia de Turisme Rural situada a l'antiga casa Cal Pere Vilella, al terme municipal de Gisclareny (el poble més petit de Catalunya en habitants) a l'Alt Berguedà, dins el Parc Natural Cadí-Moixeró. La masia es troba aïllada del nucli urbà, a una altitud de 1425 metres, prop de l'Ermita de Sant Miquel de Turbians i compta sempre amb la màgica presència del Pedraforca.

La masia disposa de cinc habitacions amb bany i calefacció. Magnifiques vistes a l'exterior, menjador, sala d'estar equipada amb llar de foc, televisió, jocs de taula, servei de bar, sala polivalent i piscina climatitzada en un ambient tranquil i acollidor, així com d'unes àmplies zones verdes amb taules exteriors.

La cuina que es podrà degustar a Rústic Vilella està basada en plats tradicionals de la zona i menjar casolà elaborat amb la majoria d'aliments collits i criats a la nostra comarca.

Carregador de Tesla gratuït.

Inclou/No inclou

 • 3 nits a l'allotjament indicat en mitja pensió.
 • Visita de la vila de Bagà.
 • Entrades als Jardins Artigas i al Museu del Ciment.
 • Entrades al Museu de les Mines de Cercs.
 • Guia i llibret de recomanacions.
 • Assistència telefònica 24 hores.
 • Tot el no indicat en el preu inclou.
 • Assegurança de viatge i d'anul·lació.
 • Lloguer de cotxe Tesla (opcional).

Ubicació del tour

des de €0,00

Consulta

També et pot interessar