des de €0,00
Reserva Ara

Ecoviatge el Pedraforca: la muntanya emblemàtica

0/5

Duració

3 dies i 2 nits

Tipus de tour

Tour diàri

Grup

Il·limitat

Idiomes

___

Descripció

3 dies per conèixer la muntanya més emblemàtica En aquest viatge coneixereu la muntanya del Pedraforca, la seva forma, les llegendes que l’envolten i la llarguíssima tradició en escalada i excursionisme que l’han convertit en un referent del muntanyisme i cultura popular. Més

3 dies per conèixer la muntanya més emblemàtica

En aquest viatge coneixereu la muntanya del Pedraforca, la seva forma, les llegendes que l’envolten i la llarguíssima tradició en escalada i excursionisme que l’han convertit en un referent del muntanyisme i cultura popular.

Menys

HIGHLIGHTS

  • Alt Berguedà, Parc Natural del Cadí-Moixeró, ecoviatge, Pedraforca.

Itinerari

Expandir tot
Dia 1

Arribada a Saldes i dinar en restaurant local. A la tarda, visita del Centre d’Interpretació del Massís del Pedraforca i la Mineria, un cop acabada la visita es farà un tast de productes locals i de la cervesa del Pedraforca.

Un cop acabada la visita, ens dirigirem a l’allotjament on soparem.

Dia 2

Esmorzar a l’allotjament. Ruta a peu o en bici a triar entre les disponibles. Us facilitarem tot allò necessari per poder-la realitzar. Dinar en restaurant local a Saldes. A la tarda, ruta en 4×4 pels miradors. Tornada, sopar i allotjament.

Dia 3

Esmorzar a l’allotjament. Ruta d’observació i coneixement de la flora i la fauna de la zona (Opció amb nens: Pedraforca Parc Aventura). Dinar en restaurant local a Saldes. Fi de l’estada.

Localització del Tour

Opinions

0/5
Basat en 0 opinions
Dormir
0 /5
Localització
0 /5
Servei
0 /5
Neteja
0 /5
Habitació
0 /5
Mostrant 1 - 0 de 0 en total
Created with Sketch.
des de €0,00 per person

També et pot interessar

Open chat