Escalada en roca

T’agrada provar coses noves? Sempre has volgut escalar, però no t’hi has vist amb cor? Estàs fart del boulder i el rocòdrom? Sigui com sigui, tenim l’activitat perfecta per a tu! Et convidem a iniciar-te a l’escalada en roca amb Pedratour: els dies 3 i 4 d’abril, per tancar la Setmana Santa, t’oferim un curs d’escalada en roca. Un guia expert et descobrirà tot el que et cal saber per començar a practicar aquest esport i t’ensenyarà les maniobres bàsiques de l’escalada en roca. El curs té una durada de dos dies ben complerts, amb molta pràctica! I si no et va bé aquests dies, no pateixis, que també oferim el curs d’iniciació a l’escalada sota demanda!

El primer dia es farà una introducció a l’escalada, una presentació del material que s’utilitza i es tractaran les pautes de seguretat, tant per escalada esportiva com per a via llarga. També podreu practicar l’escalada de segon i les tècniques i estratègies que podeu aplicar durant l’escalada.

Curs d'escalada en roca

El segon dia, el guia us farà una exposició de l’escalada de primer –o sigui, podreu veure què ha de fer l’escalador que obra camí. També aprendreu les maniobres bàsiques a peu de paret i les maniobres de reunió. I, una de les coses més importants, aprendreu com abandonar una via. Quines opcions teniu, si enmig d’una via teniu la necessitat de sortir-ne, o si les coses van mal dades? És quelcom que cal saber, abans de llançar-se a escalar pel teu compte, no us sembla?

Apunteu-vos al nostre curs d’escalada en roca i aprofiteu aquesta oportunitat d’aprendre les tècniques bàsiques de l’escalada de la mà d’un guia professional i amb àmplia experiència! A més d’un cap de setmana emocionant i molt divertit, en traureu un aprenentatge essencial si voleu progressar en aquest esport. No us ho podeu perdre!

Curs d'escalada en roca

A més a més, el curs es farà a Berga, a les Agulles del Mercadal. La zona dels Mercadals és una zona fantàstica, amb paisatges impressionants. Els Mercadals són dues protuberàncies rocoses no massa altes, però fortament verticals, que allotgen diverses vies d’escalada de diferents dificultats. Les vistes són una meravella, amb panoràmiques sobre la plana del Baix Berguedà i una visió lateral fantàstica de la Serra de Queralt. És un lloc privilegiat per aprendre a escalar en roca, encara que no sigui tan famós com Montserrat!

No deixeu escapar l’oportunitat de passar un cap de setmana d’aventura en un entorn magnífic i aprenent dels millors! Arnesos, cordes, acció!