Puenting amb Pedratour a Saldes

Ets d’aquells que van pel món col·leccionant experiències intenses? Busques emborratxar-te d’adrenalina? Vols sentir una emoció electrificant corrent per cada múscul del teu cos i, després, notar-te a vessar d’endorfines? Vols tastar la màgia d’una sensació extrema? Vine a fer puenting amb Pedratour!

Des de l’emoció i els nervis dels dies previs, fins l’èxtasi del salt i la catarsi posterior, el puenting és molt més que un esport d’aventura, és una experiència única, intensa, vibrant. Pedratour t’acompanya en aquesta vivència, oferint-te el material tècnic, l’assegurança i la tranquil·litat de saber que estàs en mans expertes.

I què farem? Doncs saltar al buit. Experimentar una caiguda lliure, veure el terra atansar-se ràpidament i… oscil·lar suaument fins que es dissipi l’energia del salt. El salt de puenting consisteix en un pèndol: la corda estarà fortament ancorada a un costat del pont, i nosaltres saltarem des de l’altre i caurem traçant una corba. Malgrat el que pugui semblar, el risc és pràcticament nul: per això garantim el material adequat i en bones condicions i la companyia d’un guia especialitzat. Pel que fa als requeriments tècnics,Bungee jumping amb Pedratour a SaldesPuenting con Pedratour per al saltador són mínims: l’única dificultat rau en el moment de la decisió de llançar-se al buit, la resta és pura adrenalina. Ara bé, la sensació de por desapareix amb el primer salt; l’autèntic gaudi comença amb el segon. Per això és molt recomanable animar-se a fer un segon salt, per provar-ho un cop s’ha superat la inseguretat inicial. Com ho veieu?

Si mai voleu viure aquesta experiència, breu, però intensíssima, Pedratour us facilita tot el necessari. Excepte el valor de saltar, això ja és cosa vostra! Però, ja ho veureu, val la pena. Els segons de caiguda seran els més llargs de la vostra vida, però la sensació de després no es pot comparar amb cap altra. Podeu reservar l’activitat de puenting per un dia de la vostra elecció, o apuntar-vos a les sortides programades que tenim: les properes seran els dies 17 i 18 d’abril, a Saldes. No us ho penseu dos cops i llanceu-vos-hi de cap, és una passada! Us hi atreviu?