Vol en globus pel Pedraforca
TV3 – El Pedraforca a vista d’ocell

Sabies que ja s’ha estrenat el primer vol en globus pel Pedraforca? No pel costadet, no, sinó per sobre! Dit així, no sembla res extraordinari, però sobrevolar el Pedraforca en globus és més difícil del que sembla. Per l’alçada del massís, que supera els 2.500 m, pels vents que hi circulen i per la forma característica d’aquesta muntanya emblemàtica. Ara, gràcies a l’equip de Kon-Tiki, pots admirar-la a vista d’ocell, explorar l’enforcadura des de l’aire i passejar entre els pollegons amb les parets de roca a tocar. Tot plegat, sense caminar i en qualsevol època de l’any! A més, disposem de cistelles accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, així que ningú no es pot quedar a terra!

Creada el 1988 per Àngel Aguirre i Miquel Mesegué durant una expedició d’escalada a l’Àfrica, Kon-Tiki és una de les principals empreses de globus aerostàtics del nostre país i estreta col·laboradora de Pedratour. En ells confiem per a oferir-vos aquest extraordinari vol en globus pel Pedraforca.

 

Volar en globus

Durant dues hores, sobrevolareu la muntanya emblemàtica, admirant aquesta singular formació geològica des d’una perspectiva privilegiada. En aquest vol en globus pel Pedraforca, assolireu alçades inaudites en un vol en globus corrent. Amb Kon-Tiki, arribareu a situar-vos per sobre els 3.000 metres! A aquesta alçada, no només us seduirà la silueta inconfusible del Pedraforca. Gaudireu d’increïbles vistes sobre el Pirineu Oriental, la Serra del Cadí, la Serra d’Ensija, els Rasos de Peguera, el Catllaràs i molts altres paisatges encisadors. Us heu preguntat mai què experimenta un dels voltors que viuen al Pedraforca? Teniu l’oportunitat de descobrir-ho!

Però el que us oferim va molt més enllà d’aquest vol inoblidable. L’experiència completa s’allarga entre 4 i 5 hores, perquè, a més de les dues hores de travessa, us convidem a participar en el muntatge i l’inflat del globus i a brindar amb cava per celebrar el final d’aquesta aventura! I, per a que ningú es desnodreixi durant el vol, us donem una motxilla welcome pack amb pastissets, aigua i suc de fruita. En aterrar, ens recollirà el 4×4 Kon-Tiki, que ens haurà seguit des de terra durant tota l’aventura, i ens retornarà al punt d’inici. Allà farem el brindis, per acabar amb bon sabor de boca, i us lliurarem el certificat de vol i el reportatge fotogràfic de la vostra experiència, per a que en tingueu un record inesborrable!

 

Ara bé, us asseguro que les fotografies no us faran cap falta per recordar aquesta aventura.

Volar en globus és una experiència impactant ja de per si

i el vol en globus pel Pedraforca n’és la versió més espectacular!

No us ho penseu i feu-hi un cop d’ull!

Vol en globus pel Pedraforca