from €0,00
Reserva ara

Ecoviatge l’art de Picasso

0/5
Durada

3 dies i 2 nits

Tipus de tour

Tour diari

Grup

Unlimited

Idiomes

___

Resum

3 dies per seguir les petjades de Picasso al Berguedà

En aquest Ecoviatge descobrireu que Picasso va passar una mica més de dos mesos i mig a Gósol durant la primavera del 1906. Podreu gaudir dels paisatges i regalar-vos uns dies per a vosaltres, per la família i/o amics.

Highlights

  • Berguedà, Parc Natural del Cadí-Moixeró, ecoviatge, Picasso, art i història.

Itinerari

Mostra tot
Dia 1

Arribada a Gósol i dinar en restaurant local. A la tarda, visita de la cervesera de Saldes, a on podreu gaudir d’una visita guiada de les seves instal·lacions. Després de la visita es farà un tast de productes locals i de la cervesa del Pedraforca.

Un cop acabada la visita, ens dirigirem a l’allotjament on soparem.

Dia 2

Esmorzar a l’allotjament. Ruta en 4×4 pels voltants del Pedraforca. Dinar en restaurant local a Gósol. A la tarda, visita del Centre Picasso, a on veureu la mostra més representativa de les obres de l’artista que va fer durant la seva estada a Gósol, obres originals que es troben representades per diferents museus d’Europa i d’Estats Units. Tornada, sopar i allotjament.

Dia 3

Esmorzar a l’allotjament. Ruta a peu o en bici a triar entre les disponibles. Us facilitarem tot allò necessari per poder-la realitzar. Dinar en restaurant local a Saldes. Fi de l’estada.

Ubicació del tour

des de €0,00

També et pot interessar