from €299,00
Reserva ara

Pedals de Ferro en 4 etapes

0/5
Durada

4 dies i 3 nits

Tipus de tour

Tour diari

Grup

8 people

Idiomes

___

Resum

Nivell alt: a l’abast per a esportistes amb una bona preparació física i tècnica. Mínim unes 5 hores sobre la bici per etapa i tot un repte. Molt important mirar la informació desglossada en sis etapes que hi ha al road-book.

A Pedratour som especialistes en rutes BTT per Catalunya

Highlights

  • BTT, Berguedà, muntanya, nivell alt, forfet de ruta.

Itinerari

Mostra tot
Dia 1: de Berga a Gósol
Dia 1: de Berga a Gósol

Etapa molt dura de la Pedals de Ferro, tot tipus de terreny, molta pista. També fem alguns corriols. Fitxa tècnica: -50 km. -2100 metres de desnivell positiu. -1385 metres de desnivell negatiu. Allotjament a Gósol en concepte de Mitja Pensió.

Dia 2: de Gósol a Vilada
Dia 2: de Gósol a Vilada

L´etapa més llarga, predomina la pista i corriol. Podrem gaudir d’excel·lents paisatges, ja sigui la zona del Parc Natural del Cadí-Moixeró com el PEIN del Catllaràs. Fitxa tècnica: -78 km. -2453 metres de desnivell positiu -3118 metres de desnivell negatiu Allotjament a Vilada en concepte de Mitja Pensió.

Dia 3: de Vilada a Puig-reig
Dia 3: de Vilada a Puig-reig

Etapa amb un perfil trenca cames, trams de pista pedregosa i rampes molt dures(23%). Llarg corriol a l´arribada amb algun tram força tècnic, atenció. Fitxa tècnica: -65.7 km. -1903 metres de desnivell positiu -2257 metres de desnivell negatiu Allotjament a Cal Marçal en concepte de Mitja Pensió.

Dia 4: de Puig-reig a Berga
Dia 4: de Puig-reig a Berga

Etapa final amb la dificultat a mitja etapa, on afrontem una ascensió amb rampes molt dures. Molta pista i corriol a la part final. Fitxa tècnica: -64.6 km. -1863 metres de desnivell positiu. -1565 metres de desnivell negatiu. Opcional: Allotjament a Berga en concepte de Mitja Pensió.

Inclou/No inclou

  • 3 nits d’allotjament en MP en base a habitació doble.
  • Forfet de ruta (inclou mallot, road-book, tracks, crema de massatges, assistència telefònica 24 hores).
  • Tot allò no esmentat anteriorment.

Ubicació del tour

des de €299,00

També et pot interessar