from €320,00
Reserva ara

Cavalls del Vent MTB, 4 etapes

5/5
Durada

4 dies i 3 nits

Tipus de tour

Tour diari

Grup

8 people

Idiomes

___

Resum

Cavalls del Vent MTB, 4 etapes

Nivell mig-alt

La proposta més equilibrada. Es distribueixen millor els quilometratges, desnivells i trams de dificultat tècnica; permet gaudir de millor manera de la ruta i disposar de temps per a visitar els pobles al final de cada etapa. Es recomana contractar el servei de trasllat d’equipatges.

A Pedratour som especialistes en rutes BTT

Highlights

  • BTT, paisatges espectaculars, pobles de muntanya, Welcome pack.

Itinerari

Mostra tot
Etapa 1: Bagà -Tuixent 53km / 1.745m+ / 1.365m- / ***

Km asfalt: 11 km / Km pista: 38 km / Km corriol: 4 km Aigua: font al Coll de la Bena, a Josa de Cadí i Cornellana. Avituallament: etapa sense serveis a peu de ruta. S’aconsella ser autosuficients. Al coll de la Balma(km 15) es pot baixar per la pista a mà esquerra fins a l’Ermita de la Verge de Gresolet i el mateix Refugi de Gresolet, on es podrà avituallar (ATENCIÓ!!! Són 2,5 km i 275 m – de descens que després s’hauran de remuntar de nou per tornar al Coll de la Balma. Al Molí de Fórnols(km 48) hi ha un bar-restaurant. Pobles: Bagà, Josa de Cadí, Cornellana, Fórnols, Molí de Fórnols, Tuixent. Tram escapatòria: Km 29 Josa de Cadí. En cas de mal temps o fatiga es pot arribar fàcilment a Tuixent per la carretera, entrant al poble pel primer desviament a mà esquerra.

Etapa 2: Tuixent – Arsèguel 57 km / 2.020m+ / 2.350m- / ***

Km asfalt: 7 km / Km pista: 38 km / Km corriol: 12 km Aigua: important proveïr-se d’aigua, no s’en troba fins a Cerc. Avituallament: S’aconsella ser autosuficients en ruta. A Alàs (km 43) hi ha bar-restaurant. Pobles: Tuixent, Molí de Fórnols, Fórnols, Cerc, Alàs, Arsèguel. Tram escapatòria: Km 43 Alàs. En cas de mal temps o fatiga, es pot baixar per la carretera N-260 i continuar en direcció a Puigcerdà fins a la cruïlla d’Arsèguel(km 8) i remuntar els 2 km fins al poble, o continuar fins a Banys de Sant Vicenç(km 9). ¡ATENCIÓ! carretera molt transitada.

Etapa 3: Arsèguel – Bellver 49 km/ 1.600m+/ 1.430m- / ***

Km asfalt: 8 km / Km pista: 36 km / Km corriol: 5 km Aigua: El Querforadat, Montellà, Nas i Pi però no a peu de ruta. Avituallament: a Martinet (km 26 a 0,5 km) on hi ha forn, bars-restaurants i botigues de comestibles. Pobles: Arsèguel, El Querforadat, Béixec, Montellà, Nas, Pi, Bellver de Cerdanya. Tram escapatòria: Km 26 inici de la pista a Prat de Aguiló i la Vall de Ridolaina. En cas de mal temps o fatiga es pot seguir per la petita carretera en direcció a Santa Eugènia de Nerellà, es continua per la carretera en direcció a Pi i s’agafa una pista que porta directament a Bellver de Cerdanya.

Etapa 4: Bellver – Bagà 64 km / 1.950m+ / 2.170m- /***

Km asfalt: 23 km / Km pista: 41 km Aigua: Als refugis, a Riu i Urús. Avituallament: Es pot avituallar als refugis Cortals de l’Ingla(km 11), Serrat de las Esposes(km 20) i Rebost(km 52) Pobles: Bellver, Riu, Urús, Das, Bagà. Tram escapatòria: En cas de mal temps o fatiga. A l’inici de l’etapa (km 2,6) es pot seguir fins a Coborriu i, per pista, fins a Bor; per carretera s’arriba a Pedra i Riu on s’enllaça amb el km 27 de la etapa. IMPORTANT: No fer la Vall d’Ingla, Coll de la Trapa i pistes de Serrat de les Esposes.

Inclou/No inclou

  • 3 nits d’allotjament en mitja pensió en base a habitació doble.
  • Servei de dutxa al finalitzar l’última etapa.
  • Welcome pack: mallot oficial Cavalls del Vent, bidó oficial, mapa Alpina, buff original, assistència telefònica 24 hores
  • Tot allò no descrit anteriorment

Ubicació del tour

des de €320,00

També et pot interessar