Volar en globus al Berguedà

Volar ha estat, des de temps immemorials, una de les grans ambicions de la humanitat. Tothom ha somiat algun cop que volava, que lliscava per l’aire, que veia el món amb els ulls d’un ocell. Ara tens l’oportunitat de fer realitat aquest somni! Descobreix l’inoblidable experiència de volar en globus per sobre el Berguedà! Podràs admirar aquesta encisadora i heterogènia comarca des de l’aire en el que, sens dubte, serà una aventura memorable!

Poseu-vos còmodes a la cistella i deixeu que la brisa us porti a descobrir paisatges meravellosos! Durant una hora i quart, si fa no fa, el pilot i els corrents d’aire us portaran suaument a fer un tour màgic en alçada. Però l’experiència que us oferim des de Pedratour és molt més completa! Us convidem a participar en el muntatge i inflat del globus, per a que no us perdeu detall de la preparació que requereix el viatge que emprendreu, i, per a que no passeu gana durant la travessa, us donem una motxilla welcome pack amb pastissets, aigua i suc de fruita, no fos cas que algú se’ns desnodreixi. A més del vol en si mateix, podreu viure de primera mà l’emoció de l’enlairament i l’aterratge. En aterrar ens recollirà el 4×4 Kon-Tiki, que ens haurà seguit des deVol romàntic en globus terra durant tota l’aventura, i ens retornarà al punt d’inici. Allà, us lliurarem el vostre certificat de vol i les fotografies de l’experiència –i és que l’activitat inclou també un reportatge fotogràfic, per assegurar-nos que no us oblideu de cap detall. Per acabar amb bon sabor de boca, brindarem tots plegats amb cava –us hauríem posat l’ampolla amb el welcome pack, però per raons de seguretat ens va semblar millor deixar l’alcohol per quan toquéssim de peus a terra–, tot tancant un dia rodó.

Entre una cosa i l’altra, l’activitat s’allarga ben bé 3 hores i mitja, però us puc garantir que se us farà curta. Volar en globus és una experiència única que us quedarà per sempre gravada en el record, i molts de vosaltres voldreu repetir. Es pot volar tot l’any, però organitzem un vol compartit pel dia 10 d’abril; apunteu-vos-hi, no us en penedireu! A més, per a que ningú no es quedi a terra, disposem de cistelles accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, així que… Tots a bord, que ens enlairem!