from €0,00
Reserva ara

Camí dels Bons Homes en BTT

0/5
Durada

7 etapes

Tipus de tour

Tour diari

Grup

10 people

Idiomes

___

Resum

El Camí dels Bons Homes BTT és una ruta lineal de quasi 260km i més de 9000m de desnivell positiu que creua el Pirineu Oriental transversalment, des del Santuari de Queralt de Berga fins a la ciutat occitana de Montségur.

Es tracta d’un repte en majúscules, estructurat en 7 etapes, que ressegueix un itinerari exigent tant física com tècnicament, només apte per ciclistes experts amb btt o e-bike.

Deixa-ho a les nostres mans: allotjaments, àpats, trasllats d’equipatges, retorn al punt d’inici…tenim molta cura de tot allò que necessites!

Estarem circulant pels Pirineus, que els travessarem de sud a nord; això implica superar grans desnivells i anar amb compte amb la climatologia.

La proposta que et fem del CBH en BTT, segueix per variants que no coincideixen del tot amb el sender pedestre, el GR 107, marcat amb les marques blanques i vermelles.

Si creus que pots fer-ho en menys etapes, no dubtis a contactar-nos i et farem el pressupost a mida!

Entra y descobreix les rutes btt per Catalunya que t’ofereix Pedratour!

Highlights

 • Catarisme.
 • Pobles amb encant.
 • Allotjaments Bikefriendly.
 • Trasllat d'equipatges.
 • Castells.

Itinerari

Mostra tot
Etapa 1 Berga - Gósol
Etapa 1 Berga - Gósol

43km +1550m -1200m Primera etapa per paratges solitaris amb restes d’un passat miner, que deixa la Catalunya Central enrere per endinsant-se en el Prepirineu, advertint des de l’inici de la duresa d’aquest repte.

Etapa 2 Gósol - Bagà
Etapa 2 Gósol - Bagà

35km +800m -1450m Etapa curta amb combinació de pistes i asfalt, que evita el recorregut original del GR-107, que transcorre dins el parc Natural del Cadí Moixeró. Les bones vistes i un final sorprenent, aporten interès a la ruta.

Etapa 3 Bagà - Prullans de Cerdanya
Etapa 3 Bagà - Prullans de Cerdanya

45km +1500m -1250m Creuar del Berguedà a Cerdanya pel Coll de Pal és un repte en si mateix que requereix bona forma física (i psicològica) per afrontar els quasi 1400m de desnivell positiu continuat que separen Bagà del coll.

Etapa 4 Prullans de Cerdanya - Porta
Etapa 4 Prullans de Cerdanya - Porta

36.5km +900m -300m Etapa de pujada, amb 900m de desnivell positiu i només 300m de desnivell negatiu, però a la vegada agraïda (especialment a l’estiu) ja que gran part de la ruta transcorre al costat del riu Segre i el riu Carol.

Etapa 5 Porta - Mérens-Les-Vals
Etapa 5 Porta - Mérens-Les-Vals

24.2km +850m -1030m Jornada exigent tant física com tècnicament, només apte per ciclistes experts que no els importi arrossegar la bicicleta en algun tram llarg de pujada.

Etapa 6 Mérens-Les-Vals - Ascou
Etapa 6 Mérens-Les-Vals - Ascou

36.2km +1250m -2000m Jornada exigent tant física com tècnicament, només apte per ciclistes experts que no els importi arrossegar la bicicleta en algun tram llarg de pujada.

Etapa 7 Ascou - Montségur
Etapa 7 Ascou - Montségur

38km +1450m -1100m Recorregut més físic que tècnic, amb dues llargues ascensions i un descens des del Roc de Quercourt fins a Montaillou que ens farà acabar el dia amb molt bon regust de boca. Passarem també per les Gorges de la Frau, que ens meravellaran.

Inclou/No inclou

 • 7 nits en Mitja Pensió en allotjaments seleccionats.
 • Briefing inicial.
 • Forfet de ruta: mallot, bidó, tracks (sencer i per etapes).
 • Tot allò no descrit anteriorment.
 • Trasllat d'equipatges (sota comanda).
 • Assegurança de viatge i anul·lació.

Ubicació del tour

des de €0,00
Extras
 • Nit abans de ruta en Mitja Pensió(€55,00)
 • Nit després de la ruta en Mitja Pensió(€45,00)
 • Trasllat d'equipatges entre etapes(€550,00)

També et pot interessar