from €369,00
Reserva ara

Pedals de Ferro en 5 etapes

0/5
Durada

5 dies i 4 nits

Tipus de tour

Tour diari

Grup

8 people

Idiomes

___

Resum

Pedals de Ferro en 5 etapes

Nivell mig: a l’abast dels usuaris que surten amb certa regularitat. Aquesta és l’opció més recomanable a nivell de practicants i que ens permetrà gaudir més de la comarca del Berguedà i de la Pedals de Ferro en general.

Troba aquí altres rutes btt per Catalunya.

Highlights

  • BTT, Berguedà, muntanya, nivell mig, forfet de ruta.

Itinerari

Mostra tot
Dia 1: de Berga a Gósol
Dia 1: de Berga a Gósol

Etapa molt dura de la Pedals de Ferro, tot tipus de terreny, molta pista. També fem alguns corriols. Fitxa tècnica (sense variants): -50 km. -2100 metres de desnivell positiu -1385 metres de desnivell negatiu Allotjament a Gósol en concepte de Mitja Pensió

Dia 2: de Gósol a Guardiola de Berguedà
Dia 2: de Gósol a Guardiola de Berguedà

Etapa amb tot tipus de terreny. Cal destacar els paratges que trobarem al llarg de la ruta ja que ens trobem dins el Parc Natural del Cadí-Moixeró. Fitxa tècnica: -34.5 km. -856 metres de desnivell positiu -1514 metres de desnivell negatiu Allotjament a Guardiola de Berguedà en concepte de Mitja Pensió.

Dia 3: de Guardiola de Berguedà a Vilada
Dia 3: de Guardiola de Berguedà a Vilada

Etapa amb molta pista i poc corriol. Excel·lents vistes des de el mirador del Roc de la Lluna. Fitxa tècnica: -51.9 km. -1866 metres de desnivell positiu -1810 metres de desnivell negatiu Allotjament a Vilada en concepte de Mitja Pensió.

Dia 4: de Vilada a Puig-Reig
Dia 4: de Vilada a Puig-Reig

Etapa amb un inici força dur, trams amb pista pedregosa i fortes rampes, predomina la pista i també molt corriol a la part final, atenció. Fitxa tècnica (sense variant): -56.2 km. -1590 metres de desnivell positiu -2056 metres de desnivell negatiu Allotjament a Puig-Reig en concepte de Mitja Pensió.

Dia 5: de Puig-Reig a Berga
Dia 5: de Puig-Reig a Berga

Etapa final on és aconsellable agafar la variant si hem tingut algun tipus de contratemps. Pista i corriol, sobretot a la part final. Fitxa tècnica: -64.6 km. -1863 metres de desnivell positiu -1565 metres de desnivell negatiu Opcional: Allotjament a Berga en concepte de Mitja Pensió.

Inclou/No inclou

  • 4 nits d’allotajment en Mitja Pensió (en base a habitació doble).
  • Forfet de ruta (inclou mallot, road-book, tracks GPS, crema de massatge, assistència telefònica 24 hores).
  • Tot allò no esmentat anteriorment.

Ubicació del tour

des de €369,00

També et pot interessar