PedraTourPedraTour

Already a member?

PedraTourPedraTour

Don't have an account?

Pedals de Ferro

Pedals de Ferro

La comarca del Berguedà té la seva gran volta amb BTT, la ruta de Pedals de Ferro.
Pedals de Ferro uneix els paratges de l’alt Berguedà i el baix Berguedà en una sola volta amb atractius com el Parc Natural del Cadí-Moixeró, el Pedraforca, el Catllaràs, la Serra del Picancel, les colònies tèxtils, Peguera i els Cingles de Capolat…Tots ells són llocs per on la ruta transcorre i, per tant, fer-la ens permet gaudir de la seva bellesa i dels seus magnífics paratges.

Pedals de Ferro és un repte pels amants de la BTT, tal com indica el seu nom, amb 250 km i un desnivell positiu de 8.350 metres que fan que sigui una ruta dura alhora que molt atractiva.
Només heu de pedalar i gaudir del Berguedà, Pedals de Ferro s’encarrega de la resta. Us allotjareu i podreu degustar la cuina tradicional de la zona als seus establiments, ja siguin cases de turisme rural, hotels, albergs o càmpings. Si voleu us portarem l’equipatge i us facilitarem el GPS amb els tracks de la ruta, us donarem assistència en ruta en cas d’algun contratemps i també tindreu l’opció d’un guia, ja sigui per fer tota la ruta o només per alguna etapa.

Decidiu com voleu fer la Pedals de Ferro segons el nivell, escolliu les etapes i si no disposeu de diversos dies seguits podeu fer-ho en caps de setmana. Amb la inscripció us farem entrega d’un maillot, perquè ja des del primer dia passeu a formar part de la Pedals de Ferro.