from €225,00
Reserva ara

Cavalls del Vent MTB, 3 etapes

0/5
Durada

3 dies i 2 nits

Tipus de tour

Tour diari

Grup

8 people

Idiomes

___

Resum

Cavalls del Vent MTB

3 etapes – Nivell molt alt

Per als que van habitualment en bicicleta i estan en bona forma física. Molts quilòmetres per jornada en un tipus de terreny que assegura moltes hores sobre la bicicleta. Es recomana fer nit prèvia a Bagà per poder començar a pedalar ben d’hora. Pensada per als que no diposen de més dies. Opció recomanada de trasllat d’equipatges per a poder circular amb lleugeresa.

A Pedratour som especialistes en les rutes btt per Catalunya!

Highlights

  • BTT, paisatges espectaculars, nivell alt, Welcome pack.

Itinerari

Mostra tot
Etapa 1: Bagà – La Seu d’Urgell 80 km / 2.620m+ / 2.740m- / ***

Km asfalt: 19 km / Km pista: 50 km / Km corriol: 11 km Aigua: Font en Coll de la Bena, en Josa de Cadí y Cornellana, on és important abastir-se, doncs no tornarem a trobar-ne fins a Cerc. Avituallament: Etapa sense cap tipus de serveis a peu de ruta. S’aconsella ser autosuficients. Pobles: Bagà, Josa de Cadí, Cornellana, Fórnols, Cerc, La Seu d’Urgell. Tram escapatòria: En cas de mal temps o fatiga hi ha dues opcions per a retallar l’etapa.

Etapa 2: La Seu d’Urgell – Bellver 81 km / 2.730m+ / 2.390m- / ****

Km asfalt: 8 km / Km pista: 65 km / Km corriol: 8 km Aigua: a Ansovell, Arsèguel, El Querforadat, Montellà, pero no a peu de ruta. Avituallament: a Arsèguel (km 33) hi ha el restaurant Ca la Lluïsa (reserva prèvia) i a l’Hotel Font del Genil bar-restaurant. Pobles: La Seu d’Urgell, Alàs, Ansovell, Cava, Arsèguel, El Querforadat, Béixec, Montellà, Bellver. Tram escapatòria: En cas de mal temps o fatiga acumulada, una opció disponible.

Etapa 3: Bellver – Bagà 64 km / 1.950m+/ 2.170m- / ****

Km asfalt: 23 km / Km pista: 41 km / Km corriol: 0 km Aigua: a Bellver de Cerdanya, refugis, Riu i Urús. Avituallament: Es pot avituallar als refugis Cortals de Ingla, Serrat de las Esposes i Rebost. Pobles: Bellver de Cerdanya, Riu, Urús, Das, Bagà. Tram escapatòria: En cas de mal temps o fatiga acumulada en la ruta. Dues possibles opcions.

Inclou/No inclou

  • 2 nits d’allotjament en mitja pensió en base a habitació doble.
  • Servei de dutxa al finalitzar l’última etapa.
  • Welcome pack: mallot oficial de Cavalls del Vent, bidó oficial, mapa Alpina, buff original, assistència telefònica 24 hores
  • Tot allò no esmentat anteriorment.
  • Assegurança de viatge i anul·lació.

Ubicació del tour

des de €225,00

També et pot interessar